Milletvekili Osman Akgül Gümüşhane Muhtarlar Derneğine Minibüs Hediye Etti - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

19 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Milletvekili Osman Akgül Gümüşhane Muhtarlar Derneğine Minibüs Hediye Etti

Giriş Tarihi: 22 Mart 2017 - 16:47

Son Güncelleme: 22 Mart 2017 - 18:54

Gümüşhane Milletvekili Hacı Osman Akgül, Gümüşhane Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği’ne yeni sıfır kilometre bir minibüs hediye etti.

Hediye edilen araç; 15 kişilik 2017 model ford Transit minibüs.

Dernek Başkanı Gürbüz Demir; 22 Mart 2017 Çarşamba günü aracı Trabzon’dan alıp Gümüşhane’ye getirdi.

Muhtarlar Dernek Başkanı Gürbüz Demir; Milletvekili Hacı Osman Akgül’ün minibüs hediye etmesi ile ilgili olarak kendi özel facebook hesabından açıklama yaptı. Başkan Demir ayrıca konu ile ilgili olarak muhabirimizin sorusu üzerine de şunları söyledi: “Milletvekillerimiz Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş Beyler her zaman bize yardımcı olmuşlardır. Hangi sorunlarımızı ve ihtiyaçlarımızı bildirsek hemen ilgilenmişlerdir. Milletvekilimiz Osman Akgül Bey’e, milletvekili seçilmeden önce bir araba ihtiyacımız olduğunu bildirmiştik. O da ta o zamanlar bize yardımcı olacağını ifade etmişti. Demekki zamanı şimdi geldi. Tüm muhtarlarımız adına kendisine teşekkür ediyorum. Tüm muhtarlarımıza hizmet edecek olan bu minibüsümüzü muhtarlar derneği logosuyla giydirdikten sonra resmi bir açılış düşünüyoruz. Milletvekillerimiz Sayın Pektaş ve Sayın Akgül’ü çok seviyor ve her ikisine de teşekkür ediyorum.”

 

image_print

HABERLER