MİLLETVEKİLİ PEKTAŞ “ATATÜRK PARKI” KRİZİNİ KISA SÜREDE ÇÖZDÜ - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

29 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

MİLLETVEKİLİ PEKTAŞ “ATATÜRK PARKI” KRİZİNİ KISA SÜREDE ÇÖZDÜ

Giriş Tarihi: 20 Eylül 2017 - 22:30

Son Güncelleme: 20 Eylül 2017 - 22:31

Geçtiğimiz hafta içinde önce yerel iki gazete tarafından gündeme getirilen, daha sonra ise Gümüşhane’deki STK’ların ve siyasi çevrelerin gündemine giren Gümüşhane Karşıyaka Tabiat Parkı’na yapılacak teleferiğin şehir ayağının Atatürk Parkı’na yerleştirileceği haberleri sonrasında Gümüşhane kent merkezinde oluşan tepki üzerine Gümüşhane Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Cihan Pektaş 20 Eylül 2019 Çarşamba günü Atatürk Parkı’nda bir açıklama yaptı.

Milletvekili Pektaş yaptığı açıklamayla Gümüşhanelilere derin bir nefes aldırdı. Pektaş; teleferik ayaklarının Atatürk Parkı’na değil de, 30 metre çekilerek parkın kenarına yapılacağını, bu şekliyle de Atatürk Parkı’nın herhangi bir zarar görmeyeceğini  açıkladı.

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Cihan Pektaş’ın bu açıklamasında Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen ve yüklenici firma yetkilileri de hazır bulundu.

Gümüşhane milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Cihan Pektaş’ın bu açıklamasına rağmen Gümüşhane STKlarının  ve siyasi partilerin uygulama aşamasına kadar olayı takipte kararlı oldukları açıklandı.

image_print

HABERLER