MİLLETVEKİLİ PEKTAŞ: “YAPANLAR İLE YIKMAK İSTEYENLER YARIŞACAK”

GÜMÜŞKOZA GAZETESİ’NİN HABERİ

Gümüşhane Lisesi temel atma töreninde konuşan Gümüşhane Milletvekili Cihan Pektaş, 24 Haziran seçimlerinin yapanlar ile yıkmak isteyenler arasında geçecek bir seçim olduğunu söyledi.

Konuşmasına görev süreleri boyunca her türlü sorunlarında başvurdukları merciinin Başbakan Yardımcısı Fikri Işık olduğunu dile getirerek başlayan Pektaş, ona iletilen her türlü sorunun da çözüme kavuştuğunu belirtti.

AK Parti iktidarları boyunca Gümüşhane’nin sürekli bir gelişim ve değişim içerisinde olduğunu kaydeden Pektaş, “Dağların arasında kalmış olan Gümüşhane’nin çevresinde bulunan tüm dağlar kalbinden delinerek dış dünya ile bağlantı yüksek kalitede sağlandı. Okullar yapıyoruz, barajlar göletler yapıyoruz. Biz yapıyoruz ancak birileri diyor ki; “Biz seçimi kazanırsak havaalanını şöyle yapacağız, Kanal İstanbul projesini durduracağız.” Muhtemelen Bolu Tünelini de tekrardan patates deposu yapacaklar” dedi.

Konuşmasında 24 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yapan Pektaş, “Öyle görünüyor ki bu seçim yapanlar ile yıkmak isteyenler arasında geçen bir seçim olacak. Biz AK Parti olarak hep yapan taraf olduk. Bu gün eğer Zigana Tüneli, Pekün Tüneli, Vauk Tüneli, Hava limanı ve Gümüşhane çevre yolu aynı anda yapılıyorsa ki bunların toplam yatırım bedeli 3 Milyar liradan fazla. Bu yatırımlar ancak ve ancak Recep Tayyip Erdoğan gibi güçlü bir liderin liderliğinde gerçekleştirilebilir” diye konuştu.

Muhalefetin parlamenter sistemi geri getireceğiz şeklindeki açıklamalarına cevap veren Pektaş, “Eğer eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı. Bu millet Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde istikametini belirledi ve artık bundan sonra geri dönüş yapmayacaktır” ifadelerini kullandı.

(Kaynak: Gümüşkoza gazetesi )

Kaynak linki: http://www.gumuskoza.com.tr/yapanlari-ile-yikmak-isteyenleri-yarisacak.html