Milli Eğitim Müdürümüz Ne Zaman Basın Toplantısı Yapacak? - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

28 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Milli Eğitim Müdürümüz Ne Zaman Basın Toplantısı Yapacak?

Giriş Tarihi: 21 Eylül 2016 - 11:22

Son Güncelleme: 03 Ekim 2016 - 11:22

Toplumla ve basınla senkronize olması gereken kurumların başında gelen Milli Eğitim Müdürlüğü’nün geçen yılın değerlendirilmesi ve yeni yılın hedef ve vizyonu açısından bir basın toplantısı yapmasının gerekliliğini düşünüyoruz.

2016-2017 Eğitim Öğretim yılı 19 Eylül 2016 Pazartesi günü başladı.

Toplumla ve basınla senkronize olması gereken kurumların başında gelen Milli Eğitim Müdürlüğü’nün geçen yılın değerlendirilmesi ve yeni yılın hedef ve vizyonu açısından  bir  basın toplantısı yapmasının gerekliliğini düşünüyoruz.

27 Mayıs 2016 tarihinde göreve başlayan Milli Eğitim Müdürü  Sayın Seydi Doğan  dört aydır hiçbir basın toplantısı yapmadı. Halbuki; bu süre içinde TEOG ve Üniversite giriş ve yerleştirme sistemi sonuçları başta olmak üzere pek çok önemli olayların sonuçlarından Gümüşhanelilerin resmi olarak bilgisi olmadı. Çünkü ne açıklama yapıldı, ne de basın toplantısı yapıldı.

Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü  Sayın Seydi Doğan bugüne kadar bir basın toplantısı yapmazken, Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Özel  Tukuaz Koleji’nin Kurban Bayramı tatili içinde de olsa basın toplantısı yapmış olması kamuoyunun takdirini kazandı.

Yoğun işlerinden dolayı bugüne kadar basın toplantısı yapmamış olan Milli Eğitim Müdürü Sayın  Seydi Doğan’ın, 2016-2017 eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle bir basın toplantısı yapacağı ümidini taşıyoruz.

image_print

HABERLER