POLİSLERİMİZİN MUTLU GÜNÜ - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

23 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

POLİSLERİMİZİN MUTLU GÜNÜ

Giriş Tarihi: 09 Nisan 2018 - 18:31

Son Güncelleme: 09 Nisan 2018 - 18:31

10 Nisan Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluşu ve Polis Haftası nedeniyle, Gümüşhane İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş, beraberindeki heyetle birlikte Vali Okay Memiş’i ziyaret etti.

Valilik makamında gerçekleştirilen ziyarette, Türk Polis Teşkilatı’nın vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için 173 yıldır zaman mefhumu gözetmeksizin mesai yaptığını belirterek, tüm Polis Teşkilatımızın 10 Nisan Polis Günü’nü ve Polis Haftası’nı kutlayan Vali Okay Memiş: “Emniyet teşkilatıyla gurur duyuyoruz. Polislerimizle gurur duyuyoruz. Özellikle 15 Temmuz da ülkemizin, anayasal düzenimizin karşı karşıya kaldığı en çetrefilli darbe girişiminin bertaraf edilmesinde emniyet teşkilatımızın tarihi başarısını hep birlikte gözlemledik. Ve bu uğurda şehitler verdik. Özellikle hain darbe girişiminde bulunanların Özel Harekat Daire Başkanlığına yaptığı alçakça saldırıda ve diğer mücadeleler sırasında. Allah’ın izniyle tarih bu kahramanlığı unutmayacak ve gelecek nesillere örnek olacak” dedi.

Terörle mücadelede emniyet mensuplarımız çok daha aktif bir durumda olduğunu ifade eden Vali Okay Memiş, terör örgütünün stratejisini kırsaldan şehir merkezlerine doğru eylem gerçekleştirme olarak değiştirdiğini ancak emniyet teşkilatımızın o hainlere bu eylemlerinin bedelini çok ağır bir şekilde ödettiğini belirtti.

Kırsal alanda sayıları çok az olan terör örgütü mensuplarına yönelik olarak da çalışmaların devam ettiğini ifade eden Vali Okay Memiş, emniyet teşkilatımızın şehir merkezi – kırsal bölge ayrımı yapmaksızın mücadelesini kararlılıkla sürdürdüğünü belirtti.

Gümüşhane Türkiye’nin asayiş olarak en güvenli illerinin başında geldiğini belirten Vali Memiş: “Bunda sizlerin büyük başarısı var. Aynı zamanda Gümüşhaneli vatandaşlarımızın devletine, milletine ve kanunlara bağlı olduğunun da göstergesidir. Bu da bizim en büyük şansımız. Ben hem sizlere hem de Gümüşhaneli vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Konuşmasının sonunda bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet dileyen Vali Memiş, gazilerimize de acil şifalar dileyerek aileleriyle birlikte sağlıklı bir ömür diledi.

(Kaynak: Gümüşhane Valiliği)

 

image_print

HABERLER