Prof.Dr. Ilıcalı’nın Gümüşhane Raporunu Öğrenmek İstiyoruz - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

16 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Prof.Dr. Ilıcalı’nın Gümüşhane Raporunu Öğrenmek İstiyoruz

Giriş Tarihi: 28 Eylül 2016 - 19:47

Son Güncelleme: 03 Ekim 2016 - 18:56

Başbakan Binali Yıdırım tarafından açıklanan “Teşvik Paketi”nde yer alan Erzurum, Erzincan, Bayburt ve Gümüşhane bölgesini kapsayan “Yatırım Alanlarının ve Muhteviyatının Artırılması’ ile ilgili olarak 28 Eylül 2016 Çarşamba günü Ankara’da bir toplantı düzenlendi.

Başbakan Binali Yıdırım tarafından açıklanan “Teşvik Paketi”nde yer alan  Erzurum, Erzincan, Bayburt ve Gümüşhane bölgesini kapsayan “Yatırım Alanlarının ve Muhteviyatının Artırılması’ ile ilgili olarak 28 Eylül 2016 Çarşamba günü Ankara’da  bir toplantı düzenlendi.

Toplantıya Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Maliye Bakanı Naci Ağbal, Erzurum, Erzincan, Bayburt ve Gümüşhane illerinin valileri, milletvekilleri ve belediye başkanları  katıldı.

Toplantıya Gümüşhane’den Vali Okay Memiş,  Milletvekili Hacı Osman Akgül, Belediye Başkanı Ercan Çimen katıldı.

Gümüşhane Milletvekili ve Çevre Komisyonu Gümüşhane Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Cihan Pektaş yurtdışında olduğu için toplantıya katılamadı.

Toplantıda; Erzurum, Erzincan, Bayburt, Gümüşhane bölgeleri için, teşvik sisteminde desteklenmesi gereken sektörleri içeren bir rapor sunan Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, hazırladığı ‘Yeni Öneriler’ adlı raporla detaylı bir açıklama yaptı.

 AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı’nın, teşvik sistemiyle ilgili hazırladığı rapor toplantıya katılan Bakan ve Milletvekilleri ile de paylaştı.

Erzurum Milletvekili Prof.Dr. Mustafa Ilıcalı tarafından hazırlanan raporun Gümüşhane ile ilgili kısmının Gümüşhane’de vatandaşlarla paylaşılmasını zaruri görüyoruz.

image_print

HABERLER