Rektörler Gümüşhane’de Buluştu - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

18 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Rektörler Gümüşhane’de Buluştu

Giriş Tarihi: 13 Ocak 2017 - 21:45

Son Güncelleme: 13 Ocak 2017 - 21:45

Doğu Karadeniz Bölgesinde bulunan üniversitelerin rektörleri Gümüşhane Üniversitesinde bir araya geldi.

Doğu Karadeniz Bölgesi’nde bulunan üniversitelerin rektörlerinin dönüşümlü olarak bir araya gelmesi ve üniversite çalışmaları konusunda görüş alışverişinde bulunulması amacıyla Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan GÜNAYDIN’ın öncülüğünde başlatılan toplantının 2017’deki ilk buluşmasına Karadeniz Teknik Üniversitesi, Artvin Çoruh Üniversitesi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Giresun Üniversitesi ve Gümüşhane Üniversitesi rektörü katıldı.

Doğu Karadeniz Bölgesi Üniversite Rektörlerinin iki-üç ayda bir farklı bir üniversitede buluştukları toplantılarda üniversite ziyaretleri yapılıyor, üniversitelerin gelişimi yerinde görülüyor, eğitim-öğretim, bilimsel araştırma ve bölgesel potansiyele yönelik projeler konusunda bilgi paylaşımı ve görüş alışverişinde bulunuluyor.

Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan GÜNAYDIN’ın görev süresinin son günlerine denk gelen ve Gümüşhane Üniversitesinde gerçekleştirilen 2017’nin ilk toplantısı ayrı bir anlam kazandı. Toplantıda çok yönlü faydaları olan bu buluşmaların dönüşümlü olarak devam etmesi konusunda görüş birliğine varıldı.

 

 

image_print

HABERLER