Şehit Öğretmenimiz Necmettin Yılmaz Adına Pendik’de Turnuva Düzenlendi - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

20 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Şehit Öğretmenimiz Necmettin Yılmaz Adına Pendik’de Turnuva Düzenlendi

Giriş Tarihi: 21 Eylül 2017 - 20:16

Son Güncelleme: 21 Eylül 2017 - 20:24

Pendikspor ve Pendik Belediyesi; Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz adına Türkiye’nin altyapıya değer veren köklü kulüplerinin U12 takımlarını 17 Eylül 2017 Pazar günü Pendik’te bir araya getirdi.

Türkiye’nin altyapıya değer veren köklü kulüplerinin yer aldığı takımlar, Pendikspor  ve Pendik Belediyesi  işbirliğinde düzenlenen Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz U12 Elit Cup Turnuvası’nda bir araya geldi.

Galatasaray, Beşiktaş, Bursaspor, Başakşehir, Osmanlıspor gibi Süper Lig takımlarının yanı sıra Altınordu, Balıkesirspor, Ümraniyespor, Sarıyerspor ve Pendikspor U12 takımları 2 grupta şampiyon olmak için mücadele etti. Pendikspor Çınardere Tesisleri’nde düzenlenen turnuvanın başlama vuruşunu 1. sahada Pendikspor Başkanı Şerafettin Taştan ve Türk futbolunun efsane isimlerinden Oğuz Çetin , 2. sahada ise TFF Yöneticisi Ahmet Gün ve TÜFAD İstanbul Başkanı Halit Önsel gerçekleştirdi.

Galatasaray, Beşiktaş, Bursaspor, Başakşehir, Osmanlıspor gibi Süper Lig takımlarının yer aldığı Necmettin Yılmaz U12 Elit Cup Futbol Turnuvası düzenlendi. Finalde Bursapor’u penaltı atışları sonunda yenen Galatasaray şampiyon oldu.

image_print

HABERLER