ŞERİF BAŞKAN’DAN GÜMÜŞHANESPOR TEKNİK EKİP VE OYUNCULARINA TATLI İKRAMI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

18 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

ŞERİF BAŞKAN’DAN GÜMÜŞHANESPOR TEKNİK EKİP VE OYUNCULARINA TATLI İKRAMI

Giriş Tarihi: 14 Aralık 2017 - 23:23

Son Güncelleme: 14 Aralık 2017 - 23:23

Gümüşhanespor Kulüp yöneticisi ve Köse Belediye Başkanı Şerif Aygün Altay müsabakası öncesi Gümüşhanespor kulüp binasına gelerek teknik direktör Ahmet Yıldırım’ı ve teknik ekibi ziyaret ederek, zorlu maç öncesi başarılar diledi.

İlk yarının en zor maçlarından biri olduğunu hatırlatan Başkan Aygün: “ Altay’da bizimle beraber şampiyonluğu kovalayan bir ekip. Bu ligde de tecrübesi bizden fazla olan bir ekip. Onların seyircisi olmasa bile bu tip karşılaşmaları çok oynadılar. Onun için onların tecrübesini onlar için avantaj. Bizim ev sahibi olmamız, seyircimiz ve takımımızın kazanma alışkanlığı edinmesi bizim için büyük bir avantaj. Kaliteli bir ekibe sahibiz” diye konuştu.

Aygün: “Seyirci faktörü bizim için çok önemli. Taraftarlarımız her zaman takımın itici gücü olmuştur. Futbolcularımız bu güç ile birleşip, ellerinden geleni yapacağına eminim. Taraftarlarımız stadyumu doldurup, sahada mücadele eden takımını ateşleyerek, onların daha iştahlı bir futbol sergilemelerini sağlamaktadır. Taraftar gruplarımız bu işi çok iyi bir şekilde yapıyorlar” dedi.

Altay müsabakasının zor geçeceğinin altını çizen Aygün, taraftarlın çok dikkatli olması gerektiğini vurgulayarak: “Hiç kimsenin bu hataya kapılmaması lazım.  Biz beraberlik bile düşünmüyoruz. Gönlümüzden geçen en yakın rakibimizi 6,7 puan farkla devreyi kapatmak. Onu yapacak gücümüzde var Allah’a şükür. Onun için seyircimiz çok mantıklı ve sakin olmalı, bol bol tezahürat yapmalı. Para cezasına, sahamızın kapanmasına, seyircisiz oynamak gibi şeylere gerek yok. Gümüşhane’ye yakışır tavır sergileyip maçı bitirmemiz lazım. Gümüşhane’mizin futbolun dışında da güzel konuşulan yönleri var. Dürüst, temiz, ağır başlı bir kimliğimiz var. Bu algıyı da futbol karşılaşmasında dezavantaja dönüştürecek, hem de şehrimize bir dezavantaj oluşturacak bir şekle dökmememiz gerekir. Yenilsek bile alkışlayıp göndermemiz lazım. Ama biz ekibimize güveniyoruz bu maçtan mutlaka galibiyetle ayrılacağımıza inanıyoruz. Altay da çok aman aman bir ekip değil sadece tecrübesi var bize karşı. Bizim takımda da süper lig de oynamış ve paralarda oynayacak kaliteye sahip futbolcularımız var. Bu iki ekip birleştiği zaman ben bu maçı kazanacağımıza inanıyorum. Devreye 7,8 puanla Antalya’ya kampa gideriz diye düşünüyorum” değerlendirmesinde bulundu.

Altay müsabakası için Köse ilçesinden otobüs kaldıracaklarını, bu davranışı tüm ilçelerin sergileyeceğine şüphe duymadığını belirten Başkan Aygün, teknik direktör Ahmet Yıldırım, teknik ekip ve oyuncu grubuna tatlı ikram etti.

(Kaynak: Gümüşhanespor Medya Sorumlusu Sinan – 14.12.2017)

 

image_print

HABERLER