SYDV MÜTEVELLİ ÜYELİĞİNE MUHTAR HAMZA BAYRAK SEÇİLDİ - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

29 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

SYDV MÜTEVELLİ ÜYELİĞİNE MUHTAR HAMZA BAYRAK SEÇİLDİ

Giriş Tarihi: 25 Aralık 2017 - 20:43

Son Güncelleme: 25 Aralık 2017 - 20:43

25 Aralık 2017 Pazartesi günü Vali Yardımcısı Ali Arıkan’ın başkanlığında toplanan Gümüşhane merkez ilçe mahalle muhtarları, Gümüşhane Merkez İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Mütevelli heyetine üye seçimi yaptılar.

Halk Eğitimi Merkezi Salonunda yapılan toplantı da Merkez Hasanbey Mahallesi muhtarı Hamza Bayrak Gümüşhane Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) mütevelli üyeliğine seçildi.

Vali Yardımcısı Ali Arıkan, yaptığı konuşmada kapısının her zaman açık olduğunu belirterek: “Bizler sizlerle yakın çalışma gayreti içindeyiz. Çünkü sizler ilimizin ve vatandaşlarımızın tüm sorunlarını yakından ve yerinde gören kişilersiniz. Sizlerin katkılarını çok önemsiyoruz” dedi.

Muhtarlar Derneği Başkanı Gürbüz Demir de devletin birçok konuda vatandaşlara yardım ve destek verdiğine değinerek, “Biz artık devletin resmi kamu görevlisiyiz. Devlet maaşımızı ödüyor, sigorta primlerimizi ödüyor. Bundan sonra muhtarlar görevi sona eren muhtarlarımı da silah ruhsatlarını bedava kullanacak. Bunlar bize verdiği değerin ne kadar önemli olduğunu gösteriyor” dedi.

 

image_print

HABERLER