TORULLULAR DERNEĞİ’NDEN ONAY ŞAHİN'Lİ GECE - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

28 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

TORULLULAR DERNEĞİ’NDEN ONAY ŞAHİN’Lİ GECE

Giriş Tarihi: 09 Mayıs 2018 - 16:25

Son Güncelleme: 09 Mayıs 2018 - 16:25

Karadeniz’in ve ülkemizin sevilen sanatçısı Onay Şahin, Gümüşhane Torullular Derneği’nin düzenlediği geceye katılarak Gümüşhanelilerle buluştu.

Gümüşhane’nin tek ilçe derneği olan ve Gümüşhane merkez ilçede ikamet eden 8 bin Torulluyu temsil eden Torullular Derneği’nin “Birlik ve Kardeşlik Gecesi”ne yoğun ilgi vardı.

8 Mayıs 2018 Salı günü akşamı Gümüşhane Atatürk Kültür Merkezi salonunda yapılan birlik ve beraberlik  gecesine Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Torul Belediye Başkanı Nidai Köroğlu, Ak Parti İl Başkanı Av. Celalettin Köse, CHP İl Başkanı Bedri Ağaç, MHP İl Başkanı Nadim Aydın, İYİ Parti İl Başkan Vekili Bekir Acet, Demokrat Parti İl Başkanı Şerif  Akıntürk, partilerin milletvekili aday adayları ile çok sayıda  Gümüşhaneli ve Torullu vatandaşımız katıldı.

Programın açılışında bir konuşma yapan dernek başkanı Mümin Çakıcı, Torullular derneğinin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Programda Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen’le Torul belediye başkanı Nidai Köroğlu da birer selamlama konuşması yaptılar.

Sanatçı Onay Şahin’in sahne almasından önce de Gümüşhane’nin sevilen simalarından Coşkun Tuncer kendi yazdığı şiirleri okudu.

Lise tahsilini Gümüşhane Lisesi’nde yapan Sanatçı Onay Şahin’in Gümüşhane’de lise yıllarında yaşadığı anılarından oluşan ve sözleri ve müziği kendisine ait olan “Bir kız var nişan eden..” adlı türküsü gecede büyük beğeni ve alkış aldı.

Sanatçı Onay Şahin’in programı yaklaşık 2 saat sürdü.

 

image_print

HABERLER