TRABZON’DA 70 STK BAKAN SOYLU’YA DESTEK AÇIKLAMASI YAPTI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

25 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

TRABZON’DA 70 STK BAKAN SOYLU’YA DESTEK AÇIKLAMASI YAPTI

Giriş Tarihi: 23 Aralık 2017 - 12:21

Son Güncelleme: 23 Aralık 2017 - 12:33

TRABZON GÜNEBAKIŞ GAZETESİ’NİN HABERİ

CHP’nin bir süredir hedefine koyduğu ve hakkında çeşitli iftiralar attığı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya memleketi Trabzon’dan destek yağıyor. Kentte faaliyet gösteren 70 STK, 21 Aralık 2017 Perşembe günü yaptıkları ortak basın açıklamasıyla Bakan Soylu’ya destek verdi.

SONUNA KADAR DESTEK…

STK’LAR, 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesinden İçişleri Bakanlığı süresince dönem içinde terör örgütlerine kök söktüren, terörü dağılma noktasına getiren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya kanlarının son damlasına kadar destek ilan etti.

BİLDİRİYİ TOPALOĞLU OKUDU

BASIN açıklamasını okuyan Ensar Vakfı Trabzon Şube Başakın Ömer Topaloğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya atılan iftiraların terör örgütlerinin hoşuna gittiğini belirtti. Topaloğlu, yapılan bu yıpratma çalışmalarının da terörle mücadeleye zarar verdiğini söyledi.

SENİNLE GURUR DUYUYORUZ

SOYLU’YA desteğin millî bir duruş olduğu kaydedilerek “Her konuşmasında Trabzon Milletvekili olmasından onur ve gurur duyduğunu ifade eden Sayın Bakan’ımıza şunu söylemek istiyoruz: Sayın Bakan’ım bizler seninle gurur duruyoruz. Teröre karşı verdiğin mücadelenle gurur duyuyoruz.” denildi.

CHP’nin bir süredir hedefine koyduğu ve hakkında çeşitli iftiralar attığı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya memleketi Trabzon’dan destek yağıyor. Kentte faaliyet gösteren 70 STK, dün yaptıkları ortak basın açıklamasıyla Bakan Soylu’ya destek verdi. 15 Temmuz Hain Darbe Girişimi gecesinden İçişleri Bakanlığı süresince, dönem içinde terör örgütlerine kök söktüren, dağılma noktasına getiren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya desteklerini kanlarının son damlasına kadar vereceklerini belirten STK’lar, ülkenin çimentosu Trabzon olarak Bakan Soylu’yu yalnız bırakmayacaklarının tüm Türkiye’de bilinmesini istediler.

Trabzon’da faaliyet gösteren70 STK adına basın açıklamasını okuyan Ensar Vakfı Trabzon Şube Başkanı Ömer Topaloğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya atılan iftiraların terör örgütlerinin hoşuna gittiğini belirtti. Yapılan bu yıpratma çalışmalarının da terörle mücadeleye zarar verdiğini söyleyen Topaloğlu, “Ülke olarak milli güvenlik açısından çok sıkıntılı süreçlerden geçtiğimiz bu dönemde İçişleri Bakanımız ve Trabzon Milletvekilimiz Süleyman Soylu’nun yanındayız. Özellikle İkinci Kurtuluş Savaşı diye nitelendirilen 15 Temmuz Hain Darbe Girişimini milletimiz canı pahasına verdiği Milli bir mücadele ile darma duman etmiştir. 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra bütün ezberler bozularak Trabzon Milletvekilimiz Süleyman Soylu’nun İçişleri Bakanlığı görevine getirilmesiyle birlikte terörle mücadelede daha etkin ve daha kararlı bir süreç başlamıştır. Bu görev yalnızca sayın bakanımız için değil Trabzon kenti için de bir onur vesilesidir. Tıpkı Milli Mücadele yıllarında olduğu gibi önemli görevler üstenerek Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurulmasında elini taşın altına koyan Trabzon kenti, yine benzer bir görev ile tarihsel sorumluluğu yeniden sırtlamıştır. Terör örgütlerine kök söktüren güvenlik güçlerimiz içişleri Bakanımız Süleyman Soylu ile büyük bir özgüven ve moral bulmuştur. Bu moral ve özgüven bütün güvenlik birimlerimizin başarılarını arttırmış ve kısa sürede terörle mücadelede tarihe geçecek başarılara imza atılmıştır. Bu yüzden dolayıdır ki İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya yönelen her türlü saldırı ve iftiralar terör örgütlerinin işine gelmektedir! Bizler Sivil Toplum Kuruluşları olarak Trabzonlular adına İçişleri bakanımız Süleyman Soylu’ya yönelik her türlü iftira ve saldırıyı kınıyoruz! Bizler, bu kararımızı beyan ederek Terörle mücadelenin kesintiye uğramadan devam etmesi adına üzerimize düşen sorumluluğu yerine getiriyoruz. FETÖ ve diğer terör örgütlerini maşa olarak kullanan Küresel güçler ülkemize yönelik saldırılarını devam ettirmektedirler. Milletçe bu saldırılara karşı dik durarak her zaman devletimizin bekası için elimizi taşın altına koyduk ve koymaya devam ediyoruz.” dedi.

TERÖRLE MÜCADELEYE ZARAR VERİLİYOR

CHP’nin siyaset yapmak amacıyla İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkındaki asılsız iddialarının terörle mücadele sürecine zarar verdiğini ifade eden Ömer Topaloğlu, “Siyaseten etik olmayan açıklamalar yapılarak aslında güvenlik güçlerimiz yıpratılmaktadır. Bizler Trabzon’da bulunan sivil toplum kuruluşları olarak İçişleri Bakanımıza sahip çıkmayı milli bir vazife olarak görüyoruz. Teröre karşı büyük bir mücadele veren Bakanımızın yanında olmalıyız. Özellikle bizler Trabzon olarak bakanımızı asla yalnız bırakmayacağız. Bu Milli bir duruştur! Her konuşmasında Trabzon Milletvekili olmasından onur ve gurur duyduğunu ifade eden bakanımıza şunu söylemek istiyoruz. Sayın Bakanım bizler seninle gurur duruyoruz. Teröre karşı verdiğin mücadelenle gurur duyuyoruz. Trabzon’da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları olarak içişleri Bakanımız Süleyman Soylu’nun yanında olduğumuzu belirtiyor herkesi terörle mücadele veren içişleri bakanımıza destek olmaya davet ediyoruz. Şehir olarak tüm Trabzonlular Süleyman Soylu’nun yanındadır. Terörle mücadelede Türkiye bakanımızın yanındadır.” ifadelerini kullandı.

DESTEK VEREN STKLAR

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya memleketi Trabzon’da destek veren STK’lar ise şu şekilde: “Karadeniz Akıncılar Derneği, Diriliş 2023 Derneği, İmam Hatip Platformu, BEM-BİR-SEN, 28 Şubat Öğrenci Derneği, TEKDER, KADEM, Birlik Vakfı, Sağlık-SEN, Hak-İş Hizmet İş, Cihannüma, Vakfıkebir İlim Yayma, TÜMSİAD, Eğitim BİR-SEN, TİHDER, Diyanet-SEN, Kültür Memur-SEN, Büro Memur-SEN, Furkan Lemahmutoğlu, MTTB, Türkiye Gençlik Vakfı, Ensar Vakfı, Hayrat Vakfı, ToçBİR-SEN, Birlik HABER-SEN, ASKON, Bayındır Memur-SEN, Trabzon İHH, Ali Şükrü Bey İlim Ve İrfan Derneği, Anadolu Öğrenci Derneği, Ulaştırma Memur-SEN, Yeşilay Trabzon, Memur-SEN Trabzon, Ortahisar Kent Konseyi, TESOB, Trabzon Muhtarlar Federasyonu, KTÜ Öğrenci Konseyi, Avrasya Öğrenci Konseyi, Fırıncılar Odası, MOBİAD, Belediye Spor, Artvinliler Derneği, Bayburtlular Derneği, Giresunlular Derneği, Elektrik Mühendisleri Odası, Mimar Ve Mühendisler Gurubu, Genç MÜSİAD Trabzon, ASKON, Akçaabat Şoförler Odası, Beşikdüzü Şoförler Odası, Maçka Şoförler Odası, Yomra Esnaf Odası, Araklı Şoförler Odası, Arsin Şoförler Odası, Akçaabat Esnaf Kredi Kefalet Odası, Trabzon Elektronikçiler Odası, Trabzon Marangozcular Odası, Trabzon Yeşil Kredi Koop., Trabzon Lokantacılar Odası, Trabzon Pasta Ve Tatlıcılar Odası, Trabzon Fotoğrafçılar Odası, Trabzon Demirciler Odası, Kızılay Derneği, Lokantacılar Odası” Gültekin SADIKOĞLU

(Kaynak: Günebakış Gazetesi)

Kaynak Linki:

http://www.gunebakis.com.tr/gundem/70-stkdan-soyluya-tam-destek-h9780.html

image_print

HABERLER