TÜRK MİLLETİ’NİN DE “ÜST AKLI” VAR - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

19 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

TÜRK MİLLETİ’NİN DE “ÜST AKLI” VAR

Giriş Tarihi: 02 Temmuz 2017 - 22:12

Son Güncelleme: 02 Temmuz 2017 - 22:12

Osmanlı’dan beri gözlerini Anadolu’nun üstünden ayırmayan Batı’nın zalim devletleri, ülkemiz içindeki hainlere hep “üst akıl” hocalığı yaparak işlerini aşırmaya, nihai hedefleri olan Türkiye Cumhuriyeti’ni bölüp parçalamaya çalışmışlardır.

27 Mayıs 1960’la başlayan ve sonuncusu 15 Temmuz 2016 da yaşanan darbe ve ayaklanma olaylarının hepsinin arkasında yabancı kaos planlarını ve yabancıların üst akıl oyunlarına gelen yerli piyonları görmek mümkündür.

Son 50 yılımızı çalan PKK terör örgütünün kurulması ve yaşatılmasında da, FETÖ terör örgütünün kurulması ve kollanmasında da hep bu “Batı Zalimleri” akıl hocalığı yapmıştır ve yapmaya da devam etmektedirler.

İSLÂM’IN SAHİBİ MÜSLÜMANLAR DEĞİL ALLAH’TIR

Batı zalimleri; Dünya coğrafyasında Müslümanları istemiyorlar. Bu nedenle İslâm’ı yok etmek istiyorlar. Bu isteklerini gerçekleştirmek için de İslâm’ın sahibi olarak gördükleri Müslümanlarla uğraşıyor, onları oyuna getiriyor, onları birbirine düşman ediyor ve ne kadar zalimlik ve nifak varsa hepsini Müslümanlar üzerinde deniyorlar. Ta ki Müslümanları mağlup edip İslâm’ı ortadan kaldırsınlar.

Ama yanılıyorlar… Çünkü; Batı zalimlerinin ve onların oyun tuzaklarına gelen yerli işbirlikçi “Hainlerin” unuttukları bir şey var… Onlar; İslâm’ın sahibinin Müslümanlar olduğunu zannediyorlar ve yanılıyorlar, İslâm’ın sahibi Müslümanlar değil ALLAH’tır.

Onun için boşuna uğraşmasınlar. Allah (c.c.) dinini korur. Allah (c.c.) dinini kimseye çiğnetmez.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sık sık söylediği gibi; “Onlar, hep Allah’ı unutuyorlar. Kaderin de üstünde bir kader olduğunu unutuyorlar…”

 İSLÂM İÇİN TÜRK MİLLETİ NEDEN ÖNEMLİ

Osmanlı İmparatorluğu’nun yıkılışındaki entrikalar, Cumhuriyet tarihi boyunca yaşadığımız sıkıntılar, Batılı zalimlerin Türk Milleti’nden özel bir korkularının olduğunu gösteriyor.

Bin seneden beri İslâmiyet’in bayraktarlığını yapan Türk Milleti, Batılıları korkutuyor.

Başta; “Sultan Fatih” Hadisi olarak bilinen Hadis-i Şerif olmak üzere, Türk Milleti’nin Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (a.s.v.) övgüsüne mazhar olmuş pek çok özelliği olduğunu dini kitaplar anlatmaktadır.

Batılı zalimler de, Türk Milleti’nin bu derece önemli olduğunu, İslâm adına önemli olduğunu biliyorlar ve asırlardır bizimle uğraşıyorlar.

TÜRK MİLLETİN DE BİR “ÜST AKLI” VAR

Dünyayı fesada veren zalimlerin bir “üst akılları” varsa,  Peygamberimiz Hz. Muhammed’in övgüsünü kazanan Türk Milletinin de bir “üst aklı” var.

Müslüman Türk Milleti’nin üst aklı; Allah’ın kitabı Kur’an’dır, Allah’ın Peygamberi Hz. Muhammed’in Hadisleri ve Sünnetleridir. Ve İslâm müçtehitlerinin ortak kararları olan “İcmâ`-ı Ümmet”  ve  “Kıyas-ı Fukaha”dır.

Bu dört ana kaynak; Türk Milleti’nin İslâmiyet’i kabul ettiği günden bugüne kendisine rehber olan üst akıllardır.

Sultan Alparslan da, Ertuğrul Gazi de, Osman Bey de, Yavuz Sultan Selim de, Fatih Sultan Mehmet de, Sultan Abdülhamit Han da ve nihayet günümüzde yedi düvele İslâm’ın izzetini gösteren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da hep bu dört ana kaynaktan beslenip, akıl almışlardır.

SONUÇ:

Mukaddes Kitabımız Kur’an-ı Kerim ve Kur’an’ın birinci tefsiri olan Peygamberimiz Hz. Muhammed’in Hadis-i Şerifleri ve Sünnetleri ve Kur’an, Hadis ve sünnetleri en güzel şekilde tahlil edip, uygulanmaya hazır paketler halinde sunan müçtehitlerin ortaya koyduğu tahliller ve kıyaslar bizim ana rehberimizdir ve “üst aklımızdır”

Biz; Devletimize sahip çıkıp onu korumanın önemini de, vatanımızı sevip onu korumanın gerekliliğini de, vatan sevgisinin imandan olduğunu da, Allah’a en güzel kulluk yapmanın kendi bağımsız ve hür vatanımızda olacağını da, vatan için can vermenin şehadet mertebesine çıkmak olduğunu da hep bu ana kaynaklardan öğrendik.

Allah’ım Sen; devletimizi, milletimizi, vatanımızı, birliğimizi daim eyle… İslâm’ın bu son ordusu olan Türkiye Cumhuriyeti’nin üzerinde gözü olanlara ve onların piyonu içimizdeki hainlere fırsat verme. Amin…

Yazımı; Yahya Kemal Beyatlı’nın duasına Amin diyerek bitirmek istiyorum.

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi.
Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi.
Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın,
Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm’ın!

 

image_print

HABERLER