TÜRKİYE; GÜMÜŞHANE’NİN BAŞARILI MÜDÜRÜ İSA ASLAN VE OKULUNU KONUŞUYOR - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

18 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

TÜRKİYE; GÜMÜŞHANE’NİN BAŞARILI MÜDÜRÜ İSA ASLAN VE OKULUNU KONUŞUYOR

Giriş Tarihi: 06 Nisan 2017 - 19:18

Son Güncelleme: 06 Nisan 2017 - 19:18

Gümüşhane il birinciliğini aldıktan sonra, grup müsabakalarında Iğdır ve Bayburt temsilcilerini, yarı final müsabakalarında KKTC ve Amasya temsilcilerini, play-off müsabakasında da Bursa temsilcisini yenerek, 17 bin ortaokulunun arasında Futsal Yıldız Erkekler Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan 8 takımdan biri olan Gümüşhane merkez Dumlupınar Ortaokulu’nun sporcu öğrencileri 6 Nisan 2017 Perşembe günü Gümüşhane Valisi Okay Memiş’i ziyaret ettiler.

Valilik Toplantı Salonu’nda İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan, Dumlupınar Ortaokulu Müdürü İsa Aslan ve Beden Eğitimi Öğretmeni Ahmet Aydın’ın da hazır bulunduğu ziyarette, sporcular bir süre sohbet eden Vali Okay Memiş, Düzce’de yapılacak olan final müsabakalarında kendilerine başarılar dileyerek, hediye takdiminde bulundu.

Dumlupınar Ortaokulu futsal (Salon futbolu) takımı 6-10 Mayıs 2017 tarihlerinde Düzce’de 8 takımın katılacağı Türkiye final maçlarına katılacak.

Önemli takımları eleyerek 8 takım arasına giren Dumlupınar Ortaokulu Müdürü İsa Aslan, Türkiye’nin çeşitli illerinden aranarak tebrik ediliyor.

Biz de başarılı müdürümüz İsa Aslan’ı, başarılı Beden Eğitimi öğretmenimiz Ahmet Aydın’ı ve sporcu öğrencilerimizi tebrik ediyor, Türkiye finalinde başarışlar diliyoruz.

image_print

HABERLER