TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ KAYAOĞLU MADALYASINI REKTÖR ZEYBEK’E HEDİYE ETTİ - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

29 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ KAYAOĞLU MADALYASINI REKTÖR ZEYBEK’E HEDİYE ETTİ

Giriş Tarihi: 30 Mayıs 2017 - 14:52

Son Güncelleme: 30 Mayıs 2017 - 14:52

Türkiye Üniversiteler Eskrim Şampiyonasında üçüncü olan Gümüşhane Üniversitesi Beden Eğitim ve Spor Yüksekokulu öğrencisi İlayda Kayaoğlu madalyasını Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’e hediye etti.

Türkiye Üniversiteler Eskrim Şampiyonası Konya Selçuk Üniversitesi 19 Mayıs Spor Salonunda yapıldı. 38 üniversiteden sporcunun mücadele ettiği şampiyonada takımlar Epe, Flöre ve Kılıç kategorilerinde yarıştılar.

Gümüşhane Üniversitesi Beden Eğitim ve Spor Yüksekokulu öğrencisi İlayda Kayaoğlu mücadele ettiği Epe kategorisinde üçüncü olarak madalya almaya hak kazandı.

Aldığı madalya ile birlikte Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’i makamında ziyaret eden İlayda Kayaoğlu, Rektör Zeybek’e madalyasını takdim etti.

Kendisine verilen bu madalya için teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek “İlayda’nın Babası Metin Kayaoğlu ile birlikte bizleri ziyaret edip hoş geldin hediyesi olarak getirdiği bu madalya bizleri çok sevindirdi. Bundan dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. İlayda kızımızın eskrim sporunda bireysel olarak kazandığı bu başarısını tebrik ediyorum. Hiç şüphesiz Gümüşhane Üniversitesi olarak öğrencimizin daima yanındayız, onun ileriki başarıları için daima destekçisi ve yardımcısı olacağız.” dedi.

İlayda’nın Babası Metin Kayaoğlu ise İlayda’nın başarısının mimarı olarak başta Gümüşhane Valisi Okay Memiş ve Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek olmak üzere, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü ve hocalarına yardımlarından dolayı teşekkürlerini iletti.

(Kaynak: Gümüşhane Üniversitesi Kurumsal İletrişm Koordinatörlüğü)

image_print

HABERLER