TURKUAZ KOLEJİ’NDEN VELİLERE ÜCRETSİZ SANATSAL ETKİNLİK - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

28 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

TURKUAZ KOLEJİ’NDEN VELİLERE ÜCRETSİZ SANATSAL ETKİNLİK

Giriş Tarihi: 21 Kasım 2016 - 23:13

Son Güncelleme: 21 Kasım 2016 - 23:13

Öğrencilere verilen eğitimin yanında yapılan sosyal etkinliklerle de dikkatleri üzerine çeken Turkuaz Koleji öğrencilerle birlikte velileri de ihmal etmiyor.

Eğitimin yanı sıra sosyal-kültürel etkinlikler, görsel sanatlar ve hobi saatleri gibi bir seçeneği öğrencilerine sunan Turkuaz Koleji aynı seçenekleri öğrenci velilerine de sunuyor.

Turkuaz Koleji tarafından Öğrenci velilerinin de bu tarz etkinliklerden yararlanabilmesi için velilere özel “Turkuaz Sanat Günleri” etkinlikleri başlatıldı.

Etkinlik kapsamında Turkuaz Koleji Görsel Sanatlar öğretmeni Neslihan İspir tarafından velilere cam boyama, ahşap boyama, geri dönüşüm gibi çeşitli faaliyetlerin yapıldığı ücretsiz kurslar veriliyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Turkuaz Koleji Görsel Sanatlar Öğretmeni Neslihan İspir; “ Okulda öğrencilerimize yaptırdığımız bütün etkinliklerden velilerimizin de faydalanabilmesi için böyle bir proje başlattık. Velilerimizin kendilerine vakit ayırmalarını sağlamak, günlük yaşamın yorucu temposundan uzaklaştırarak nezih bir ortamda deşarj olmalarını sağlamak ve onları hayata motive edebilmek için çalışıyoruz. Velilerimizi stresten uzaklaştırabilmek ve yaşam becerilerini geliştirebilmek adına yaptığımız bu etkinliklerin, veli-öğrenci ilişkilerine de olumlu etki edeceğini düşünüyoruz. Proje için her türlü desteği sağlayan okul yönetimimize ve Kurucu Başkanımız Sayın Vahit Olgun’a teşekkür ediyorum. Sanat etkinliklerimiz bütün velilerimizin katılımına açık olup, dönem boyu devam edecektir. İlgi duyan bütün velilerimizi Turkuaz Sanat Günleri’ne bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

image_print

HABERLER