VALİ MEMİŞ: “DEVLETİMİZİ ALLAH MUZAFFER EYLESİN” - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

28 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

VALİ MEMİŞ: “DEVLETİMİZİ ALLAH MUZAFFER EYLESİN”

Giriş Tarihi: 20 Şubat 2018 - 18:29

Son Güncelleme: 20 Şubat 2018 - 18:29

Gümüşhane Valisi Okay Memiş; 20 Şubat 2018 salı günü  Ramada otelde Vali Yardımcıları, Kaymakamlar ve tüm kamu kurum müdürlerinin katılımıyla geniş kapsamlı istişare toplantısı düzenlendi.

Toplantıda her kurum müdürü tek tek söz alarak kurumu ile ilgili yapılan ve planlanan iş ve işlemler hakkında bilgi verdi.

Toplantının sonunda bir değerlendirme yapan Vali Okay Memiş 2018 yılında daha yaşanabilir bir Gümüşhane arzu ettiklerini ve bu bağlamda çalışmalar yaptıklarını kaydederk: “Standartları yükselteceğiz. Hayallerimiz var. Allah bize bu hayallerimizi gerçekleştirme imkânı ve fırsatı versin” dedi.

Konuşmasında “Allah; Afrin’de görevli tüm TSK mensuplarımıza güç kuvvet versin” temennisinde bulunan Vali Okay Memiş: “Oradaki terör odaklarını hiç şehit vermeden bertaraf etmeyi bizlere nasip etsin inşallah. O bölgede çok büyük bir mücadele var. Bizler de Gümüşhane olarak 7’den 70’e onların yanında ve arkasındayız. Büyük bir devletiz, büyük bir milletiz. Bizler Osmanlı’nın torunlarıyız.  Birden fazla kültürün, inancın harmanlandığı bu kutsal topraklarda binlerce yıldır birlikte yaşıyoruz. Terörden de çok çekmiş, çok bedel ödemiş bir millet ve devletiz. Onun için bütün bu konuşulan yatırımların ötesinde huzurunuz ve asayişiniz olmazsa tadınız, tuzunuz olmaz. Onun için bizim devletimizi Allah muzaffer eylesin” diye konuştu.

 

image_print

HABERLER