VALİ MEMİŞ’TEN GÜMÜŞHANE’YE DÖRT YENİ YATIRIM MÜJDESİ - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

28 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

VALİ MEMİŞ’TEN GÜMÜŞHANE’YE DÖRT YENİ YATIRIM MÜJDESİ

Giriş Tarihi: 01 Aralık 2016 - 23:45

Son Güncelleme: 01 Aralık 2016 - 23:45

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, 01.12.2016 Perşembe günü beraberinde Belediye Başkanı Ercan Çimen, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, AFAD İl Müdürü Mesut Bayrak ve 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Aytekin Okur’dan oluşan heyetle birlikte, Oltanbey Mahallesi’nde 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü, AFAD Müdürlüğü, TOBB İmam Hatip Ortaokulu ve kapalı spor salonu yapılacak olan alanlarda incelemede bulundu.

Vali Okay Memiş burada yaptığı değerlendirmede, TOBB tarafından inşa ettirilecek olan 16 derslikli İmam Hatip Ortaokulu ve kapalı spor salonunun yapılması için protokolü yenilediklerini ve ihaleye başlayacaklarını kaydetti.

Vali Okay Memiş; “Vakit kaybetmeden kışın ihaleyi yapacağız ve Allah nasip ederse nisan ayında inşaatlara başlayacağız. İmam Hatip Ortaokulu yaklaşık 7.5 milyon TL’lik bir iş. Yine 15 milyon TL’lik bir iş olan akıllı AFAD binasının da bu ay içerisinde ihalesi yapılıyor. Bu binanın inşaatına da nisan ayında başlıyoruz. 10 milyon TL’lik 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü inşaatıyla birlikte yaklaşık 30 milyon TL’lik işin ihalesini hiç vakit kaybetmeden yapacağız. Şehrin diğer tarafında ise bin kişilik öğrenci yurdu ve sporcu köyünün ihalelerini bu sene yapacağız ve inşaatlara başlanacak. Adalet Sarayı da yapım programında. Gümüşhane şantiye gibi. Ben, bize bu ödeneklerin aktarılmasında büyük katkıda bulunan Milletvekillerimiz Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş Beylere, Belediye Başkanımız Ercan Çimen Bey’e, TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu Bey’e, GTSO Başkanı İsmail Akçay Bey’e ve kurum amirlerimize teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

image_print

HABERLER