VALİ OKAY MEMİŞ, KÖYLERLE İLGİLİ 6 ÖNEMLİ KONU ÜZERİNDE DURDU - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

25 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

VALİ OKAY MEMİŞ, KÖYLERLE İLGİLİ 6 ÖNEMLİ KONU ÜZERİNDE DURDU

Giriş Tarihi: 27 Aralık 2016 - 19:06

Son Güncelleme: 27 Aralık 2016 - 19:06

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, 27 Aralık 2016 Salı günü Gümüşhane merkez ilçede bulunan köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

Gümüşhane Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, Vali Okay Memiş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, İl Defterdarı Turan Kemer, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Edip Birşen, Gümüşhane Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Gürbüz Demir ve köy muhtarları katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programda, Gümüşhane Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Gürbüz Demir açılış konuşması yaptı.

Vali Okay Memiş, programda muhtarlara seslenerek bir konuşma yaptı.

Vali Okay Memiş’in konuşmasında gündeme getirdiği 6 önemli konu şöyledir:

1- Bütün işlerimizi  istişare ile yapacağız.

2- 2 yıl içinde asfaltı yapılmamış köy yolu bırakılmayacak.

3- Mandıra yapımı ve hayvancılık konusunda sorunlar giderilecek.

4- Her köyümüz birer turizm acentesi gibi çalışacak.

5- Valiliğin daveti üzerine Ankara’dan gelen bir ekip, Gümüşhane genelinde cep telefonu çekmeyen köylerle ilgili bir inceleme yapıyor. Gümüşhane genelini dolaşıyorlar. Cihazlarıyla geldiler, araçlarıyla geziyorlar. Nerede az çekiyorsa bunları cep telefonu operatörlerine söyleyecekler.

6 – Merkez ilçeye çok yakın olan Akçakale, Tekke ve Mescitli köyleri mutlaka il merkezine dahil ederek şehri büyütülecek.

 

image_print

HABERLER