VALİ OKAY MEMİŞ’İN TARİHE GEÇEN “GÜMÜŞHANELİLİK” SEVİNCİ - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

25 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

VALİ OKAY MEMİŞ’İN TARİHE GEÇEN “GÜMÜŞHANELİLİK” SEVİNCİ

Giriş Tarihi: 10 Mart 2017 - 20:11

Son Güncelleme: 10 Mart 2017 - 20:19

Göreve geldiği günden itibaren Gümüşhanelilerle büyük bir kaynaşma örneği gösteren Vali Okay Memiş’in, Gümüşhane’yi ilgilendiren her etkinlikte yer alması ise Gümüşhanelilerin takdirini topluyor.

Gümüşhanespor’un 12 Şubat tarihinde MKE Ankaragücü ile yaptığı karşılaşma sonrası aldığı kendi sahasında 3 maş seyircisiz oynama cezasına da en başta tepki gösterenlerden biri olan Vali Okay Memiş, cezalı maçlarda da protokol tribününde yeri hazır olmasına rağmen Gümüşhanelilerle birlikte maçları dağ yamaçlarından izlemeyi tercih ediyor.

Son olarak; 10 Mart 2017 Cuma günü Gümüşhane’de seyircisiz oynanan Kırklarelispor karşılaşmasında da maçı, dağ yamacından seyirciler arasında takip eden Vali Okay Memiş, Gümüşhanespor’un attığı golden sonra sevincini maçı izleyen Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, AK Parti Gümüşhane İl Başkanı  Av. Celalettin Köse ve diğer bürokrat ve Gümüşhanelilerle paylaşırken fotoğraflandı.

Vali Okay Memiş’in bu sevinç fotoğrafı hem onun Gümüşhane mensubiyetini, hem de Gümüşhanelilere verdiği değeri tarihe taşımış oldu.

 

image_print

HABERLER