VALİ OKAY MEMİŞ’TEN TÜM KAYMAKAMLARA CEP TELEFONU TALİMATI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

25 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

VALİ OKAY MEMİŞ’TEN TÜM KAYMAKAMLARA CEP TELEFONU TALİMATI

Giriş Tarihi: 10 Ocak 2018 - 23:50

Son Güncelleme: 10 Ocak 2018 - 23:50

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” ve “İdareciler Günü” nedeniyle Gümüşhane Ramada Otel’de Gümüşhane il geneli mahalli medya sahip ve çalışanlarına ve Vali Yardımcıları ile ilçe kaymakamlarına ortak bir akşam yemeği verdi.

Vali Memiş yemekte bir konuşma yaparak hem mülki idareciliğin önem ve sorumluluğunu, hem de mahalli basının önem ve sorumluluğunu anlattıktan sonra, sürpriz talimatını açıkladı.

Vali Okay Memiş, mülki idara amirlerinin yapması gereken işlerden bahsederken şunları söyledi: “Günümüzde kaymakamlarımızın takip etmesi gereken en önemli hizmet cep telefonlarının çekmesidir. Köylerimizde cep telefonlarının çekmesi, yoldan da sudan da önemli hale gelmiştir. Kaymakamlarımız bu konuyu takip edecekler. Bu işi en önemli hizmet görüyorum.”

Vali Memiş; bir diğer önemli konunun da âdil yönetim olduğunu belirterek: “Kaymakamlarımız herkesin kaymakamı olabilmeli, yani âdil alabilmelidirler. Kaymakamlık mesleğinde tarihe geçmiş kaymakamların en önemli özellikleri âdil olmalarıdır.” Dedi.

 

image_print

HABERLER