VATANDAŞLAR, RİSALE-İ NURLAR İÇİN DEVLETE TEŞEKKÜR EDİYOR - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

28 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

VATANDAŞLAR, RİSALE-İ NURLAR İÇİN DEVLETE TEŞEKKÜR EDİYOR

Giriş Tarihi: 07 Ocak 2017 - 20:00

Son Güncelleme: 07 Ocak 2017 - 20:21

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan onayladıktan sonra  26 Kasım 2014 tarih ve 29187 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararıyla, Said Nursi tarafından yazılan Risale-i Nur Külliyatı’nın basım hakkı, Diyanet İşleri Başkanlığı’na verilmişti.

Bu Bakanlar Kurulu Kararı’nın yayımlanmasından sonra Risale-i Nur Külliyatına dahil eserlerden (Sözler, Mektubat, Mesnevi-i Nuriye, İşarat’ül İcaz, Uhuvvet Risalesi ve İhlas risalesi)  Diyanet ve Diyanet Vakfı tarafından basılarak satışa sunuldu.

Adı geçen risaleler, hem Diyanet ve Diyanet vakfı yayınevlerinden hem de Müftülüklerdeki Diyanet kitap satış bürolarından temin edilebiliyor.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Diyanet ve Diyanet Vakfı basımı risalelerin bazılarının kısa zamanda birinci baskıları bittiği için ikinci baskıları yapıldı.

Bu güzel hizmet için vatandaşlar Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Başbakanımız Binali Yıldırım’a ve Diyanet İşleri Başkanımız Prof.Dr. Mehmet Görmez’e teşekkür ediyorlar.

 

image_print

HABERLER