YENİ TÜRKİYE HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

29 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

YENİ TÜRKİYE HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN

Giriş Tarihi: 16 Nisan 2017 - 22:55

Son Güncelleme: 16 Nisan 2017 - 22:55

Türk Milleti dün sandık başına giderek, Yeni Türkiye’nin kuruluşuna onay verdi.

Çok önemli olan bir halkoylamasını daha kazasız belasız atlatmış olmanın huzuru ile alınan bu güzel sonuçtan dolayı Yüce Allah’a hamd ediyorum.

Türk seçmeninin %50 den fazlasının “EVET, KABUL EDİYORUM” dediği yeni devlet organizasyonu olan “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi”nin ülkemize, masum ve mazlum dünyaya hayırlı olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum.

Bu güzel sonuçtan sonra İnşallah Yeni Türkiye ile önce insanımız mutlu ve rahat olacak, daha sonra da tüm dünyada kurtuluşunu Türkiye’ye bağlamış insanlar mutlu olacaklardır.

Bu önemli referandum sonuçları elbette günlerce tartışılacak ve analizler yapılacaktır. İşin bu tarafı çok fazla vatandaşları ilgilendirmiyor. Vatandaşımız verdiği kararın sandığa yansımasındaki mutluluğu yaşıyor.

Türk milleti, bu halkoylaması ile öncelikle Avrupa’daki aç kurtlara güzel bir mesaj vererek Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkmıştır. Bu çok önemli bir sonuçtur.

Alınan bu sonuçla; yedi düvelin, başta PKK, DHKPC ve FETÖ olmak üzere her türlü kanlı ve yıkıcı terör örgütlerinin oyunlarını Yüce Rabbim bozmuştur.

Gümüşhane’ye Gelince;

Gümüşhane, dün Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a verdiği desteği bugün de aynen tekrarlamış ve tarihî vefasını yine göstermiştir.

2014 Cumhurbaşkanlığı seçiminde Sayın Erdoğan’a Gümüşhane’den verilen oy yüzdesi  %75.09 dur.

16 Nisan 2017 Halkoylamasındaki oy yüzdesi de yine %75.02 dir.

Gümüşhanelilerin her iki oylamada verdiği %75’lik destek, hem Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a, hem de onun getirmek istediği siteme çok önemli bir destektir.

Üç yıllık aradan sonra destek oranının yine aynı yükseklikte olması ise Gümüşhanelilerin istikrar ve kararlılığının bir göstergesidir.

Bu güzel sonuçtan dolayı Gümüşhaneli hemşerilerimi tebrik ediyorum ve tekrar halkoylamasının milletimiz ve vatanımız için hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Güzel günler dileğiyle.

image_print

HABERLER