Zigana’nın O Yüzünde 20 Milyon, Bu Yüzünde 10 Milyon Harcayacaksınız - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

23 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Zigana’nın O Yüzünde 20 Milyon, Bu Yüzünde 10 Milyon Harcayacaksınız

Giriş Tarihi: 21 Kasım 2016 - 11:49

Son Güncelleme: 21 Kasım 2016 - 11:49

İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF) tarafından 19 Kasım 2016 Cumartesi günü akşamı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beykoz Korusu Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen İstişare danışma programında bir konuşma yapan Gümüşhane Milletvekili Hacı Osman Akgül, yeni teşvik paketi ile ilgili uzun bir konuşma yaptı.

Milletvekili Akgül’ün ayrıntılarını da detaylı olarak anlattığı yeni teşvik paketi bilgilendirmesine katılan İstanbul’daki Gümüşhaneli iş adamlarının yüzleri güldü. Ve “Herhalde Gümüşhane’ye taşınacağız” mesajlarını verdiler.

Diğer taraftan İstanbul’daki Gümüşhaneli iş adamlarına somut örneklerle yeni teşvik paketini anlatan Milletvekili Akgül ile Gümüşhane Valisi Okay Memiş ve GTSO Başkanı İsmail Akçay’ın da konuşmalarında verdiği bilgilerdeki “Zigana’nın arka yüzünde, Trabzon tarafında  yaptığınız bir oteli 20 milyon TL ye mal etmişseniz, yeni teşvik sistemine bağlı olarak Zigana’nın Gümüşhane yüzünde bu otel size 10 milyon TL ye mal olacak” örneği çok etkili oldu.

image_print

HABERLER