2023 Seçimleri

Hasan Pir

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Türkiye artık bir dünya markası olduğu için, Türkiye’nin gündemi  nedir diye sormak yerine dünyanın gündemi nedir diye sormak gerekiyor. Çünkü Dünyanın gündemini Türkiye oluşturuyor, yorumluyor ve yönlendiriyor.  Cumhurbaşkanımızın ağzından çıkan her söz dünya ülkelerinde ilk haber olarak değerlendiriliyor, gündem oluyor…  Böyle bir tablo Türk Milleti olarak bize gurur veriyor.

Bu tablonun adı çoktan konuldu bile… Türkiye Yüzyılı…

“Türkiye Yüzyılı” tabiri her Türk vatandaşına gurur vermeli, güven vermeli… Zaten şaha kalkmış bir Türkiye dosta güven, düşmana ise korku veriyor.

Türkiye Yüzyılı’nın kilidi 2023 yılında yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilli seçimleridir. Bu seçimlerden Türkiye’nin güçlenerek çıkması gerekir. Dünyada yakaladığımız lider ülke yükselişinin pekişmesi ve devamı 2023 seçimleri ile olacaktır.

Vatandaşlarımızda Sayın Erdoğan’a karşı büyük bir sevgi ve teveccüh var. Yaşlısı genci,  kadını erkeği, başı açığı başı kapalısı, köylüsü kentlisi, okumuşu okumamışı her kesimden büyük destek var. İnşallah tekrar Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildiğinde Türkiye Yüzyılı’nın en önemli ana omurgası da ayakta durmuş olacaktır. Yoksa Türkiye Yüzyılı mefkuresini anlayamayan başka liderlerle bu işin yürüyemeyeceğini ve zararın da bu güzelim ülkeye olacağını zaten herkes biliyor.

AK Parti’de bundan önceki seçimlerde “söz veriyoruz yapacağız” diyen bir anlayıştan şimdi “yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” anlayışına geçildi.  Artık vatandaş söz verdiklerini yapan bir Erdoğan’ın eserlerini her yerde görüyor. Ve “Erdoğan’ı destekliyorum, çünkü yaptıkları yapacaklarının teminatıdır” diyor.

2023 Seçimleri ülkemizde her bakımdan önemli seçimlerdir. Gerçi Türkiye’de önemli olmayan hiç bir seçim yoktur. Her seçim kendi konjonktürü içinde hep önemli olmuştur.

2023 Seçimleri, Cumhuriyetin 2. yüzyılının başlamasına denk gelmektedir. Bu denk geliş eskilerin deyimi ile tevafuklarla doludur.

2023 seçimlerini kazanacak bir Erdoğan ve ekibi  Türkiye’de terörün kökünü kazıyıp gündemden düşürecektir.

Bu konuda  Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan, İçişleri Bakanımız Sayın Soylu, Milli Savunma Bakanımız Sayın Akar ve Dışişleri Bakanımız  Sayın Çavuşoğlu başta olmak üzere devletimizin yetkililerinin, kurum ve kuruluşlarının tümünün azim ve kararlı çalışmaları göğsümüzü kabartıyor. Milletimizin takdirini ve duasını alıyorlar.

“Türkiye Yüzyılı” kutlu yolunda Sayın Erdoğan’a büyük destek veren Sayın Devlet Bahçeli’nin bilge liderliği ise her türlü takdirin üstündedir.  Biz de Sayın Bahçeli’nin hakkını teslim ederek, kendisine teşekkür edip yazımızı tamamlamış olalım.

Güzel günler dileğiyle.