300 DÖNÜMLÜK KÖSE TABİAT PARKI’NIN YAPIMI BAŞLIYOR

Gümüşhane’nin Köse ilçesinde 300 dönümlük alanda ilan edilen tabiat parkının altyapı ve çevre düzenlemesi işi başlıyor.

Tabiat parkındaki dağ kızağı, hayvanat bahçesi, çocuk oyun parkları, spor alanları, açık piknik alanları ve büyük bir restoran  2019 yılında hizmete açılacak.

7 Eylül 2018 tarihinde Doğa Koruma ve Milli Parklar Gümüşhane Şube Müdürlüğü yetkilileri tarafından yüklenici firma yetkililerine yer teslimi yapıldı.

Köse Belediye Başkanı Şerif Aygün yer tesliminde yaptığı konuşmada şunları söyledi:, “Parkımızın tamamlanması ile birlikte 7’den 70’e herkesin bir gün boyu gönlünce eğlenebileceği güzel bir mekan olacaktır. Dağ kızağı ve içerisindeki hayvanat bahçesi ile de özellikle gençlerin ilgi odağı olacağına inandığımız bu güzel eserin ilçemize kazandırılmasında emeği olan başta Orman ve Su İşleri eski Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na, milletvekillerimiz Cihan Pektaş ve Hacı Osman Akgül’e, bütün çalışmalarımızda yanımızda olup bizden desteklerini esirgemeyen Valimiz Okay Memiş’e, Doğa Koruma ve Milli Parklar eski Genel Müdürü değerli hemşerimiz Nurettin Taş’a, DKMP bölge müdürlüğümüze, DKMP Şube Müdürümüz İlbeyi Aydın ve değerli ekibine teşekkür ediyor, bu güzel eserin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.