Gümüş Yapı Market, Vali Taşbilek  ve Başkan Çimen Tarafından  Hizmete Açıldı

Gümüşhane kent merkezinin en büyük yapı marketi olan “Gümüş Yapı Market”  7 Temmuz 2022 Perşembe günü  yapılan törenle hizmete açıldı.

İnönü Mahallesi’nde 15 Şubat Caddesi, Mimar Azmi Akman Parkı arkasında hizmete giren Gümüş Yapı Market’in açılışını Gümüşhane Valisi  Taşbilek, Belediye Başkanı Ercan Çimen ve katılımcılar yaptı.

Gümüşhane’nin kanaat önderlerinden Mehmet Devran Hoca’nın yaptığı duanın ardından açılış kurdelesi Vali Kamuran Taşbilek, Belediye Başkanı  Ercan Çimen, GTSO Başkanı İsmail Akçay, İl Defterdarı  Vedat Akıllı ve  iş yeri sahipleri Lokman ve Veysel Eren’le çok çok sayıda vatandaş  tarafından kesildi.

750 metrekare kapalı alanda 3 binden fazla ürünün  yer aldığı Gümüş Yapı Market’te  14 Temmuz’a kadar açılışa özel indirimli satış yapılacak.

Boyadan hırdavat ürünlerine, banyo dolaplarından mobilya aksesuarlarına, avize ve abajurlerdan elektrik malzemelerine, banyo ve mutfak aksesuarlarından tekstile, temiz ve kirli su tesisat malzemelerinden temizlik ürünlerine kadar çok sayıda kaliteli ürünü uygun fiyatla buluştuğu Gümüş Yapı Market, kentte bugüne kadar bu büyüklükteki en büyük yapı market olma özelliği taşıyor.