GÜMÜŞHANE VALİSİ MEMİŞ: “MUSLUKLARI FAKİRE FUKARAYA AÇIN, KISMAYIN” - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

30 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE VALİSİ MEMİŞ: “MUSLUKLARI FAKİRE FUKARAYA AÇIN, KISMAYIN”

Giriş Tarihi: 25 Aralık 2017 - 21:04

Son Güncelleme: 25 Aralık 2017 - 21:04

Gümüşhane Valisi Okay Memiş; 25 Aralık 2017 Pazartesi günü merkez ilçe mahalle muhtarlarını, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti seçimlerinin ardından kabul etti.

Valilik Toplantı Salonunda Vali Yardımcısı Ali Arıkan ve Gümüşhane Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Gürbüz Demir’le birlikte il merkezi ve ArzularKabaköy beldesi mahalle muhtarlarını ağırlayan Vali Memiş; devletin kapısına gelen hiçbir vatandaşı geri çevirmeyeceklerini belirterek, “Bu kapı devlet kapısı ve bu kapıya bir şekilde ‘ihtiyacım var’ deyip de geldiyse insanlarımız bu insanlarımızı geri çevirmeyeceğiz. Devlet vatandaşından hele de mağduriyet yaşayan vatandaşından imkanlarını esirgemez. Devleti devlet yapan en önemli özelliklerinden birisi muhtaç olduğunu söylediği vatandaşlarının yanında olmasıdır” dedi.

Gümüşhane’de yaşayan vatandaşların zaten her daim devletinin yanında olduğunu ve devlete olan görevlerini yerine getiren vatandaşlar olduğunun altını çizen Vali Okay Memiş şunları söyledi:

“Bu kapıya geliyorsa boş çevirmeyeceğiz. Nüfusumuz üniversite öğrencileri sayesinde artacak. Gümüşhane bir üniversite kenti. Üniversite öğrencilerini de kendi nüfusumuzdan göreceğiz. Gümüşhane Üniversitesine gelen öğrencilerimiz çok varlıklı ailelerin çocukları değil. Dolayısıyla vakıftan onlara da yardımcı olmanın çaresine bakacağız. İsraf etmeyin ama kısmayın. Biraz merhametli olun. Açın muslukları. Fakire, fukaraya dağıtırken muslukları kısmayın. Kapımıza gelenleri geri çevirmeyelim. Öğrencilere sahip çıkalım.”

(Kaynak: Gümüşhane Valiliği İnternet Sitesi)

image_print

HABERLER