Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek'in yeni yıl mesajı - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

30 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek’in yeni yıl mesajı

Giriş Tarihi: 31 Aralık 2018 - 19:51

Son Güncelleme: 31 Aralık 2018 - 19:51

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek’in yeni yıl dolayısıyla yayımladıkları mesajları şöyledir:

“Her yeni yıl; başarının, güzelliğin, mutluluğun ümit edildiği, kardeşlik ve dostluk bağlarımızın pekiştiği, daha rahat bir hayata ulaşma yolunda yeni isteklerimizin filizlendiği bir yıldır.

Acı ve tatlı hatıralarıyla 2018 yılını geride bırakırken, önümüzdeki 2019 yılının iyi bir şekilde geçmesi için hangi adımların atılması gerektiğini düşünerek, zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendirmeliyiz.

Yeni umutlarla, beklentilerle karşıladığımız 2019 yılında da Gümüşhane’nin her alanda gelişmesi için yeni projeler üretip vatandaşlarımızın da talepleri doğrultusunda devletimizin tüm imkânlarını şehrimize sunmaya, her geçen gün artan heyecanımızla devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, 2019 yılının, ülkemize ve Gümüşhaneli hemşehrilerimize iyilikler, güzellikler getirmesini temenni eder, ilimizde görev yapan sivil, asker tüm kamu personelinin, özel sektör çalışanlarının, basın mensuplarının ve saygıdeğer Gümüşhanelilerin yeni yılını kutlar, sağlık, mutluluk ve esenlik dileklerimle sevgi ve saygılarımı sunarım.”

Kamuran Taşbilek

Gümüşhane Valisi

image_print

HABERLER