ABD’NİN VE TRUMP’UN HAİN TUZAĞINI ALLAH’IN İZNİ İLE BOZACAĞIZ

GÜMÜŞHANE KENT KONSEYİ KAMUOYU AÇIKLAMASIDIR

ABD’NİN VE TRUMP’UN HAİN TUZAĞINI ALLAH’IN İZNİ İLE BOZACAĞIZ

Yüzyıllardır çeşitli hile ve oyunlarla masum Müslümanların kanını emen, kurdukları “dolar kuru” tuzağı ile özellikle Müslüman coğrafyayı köleleştiren ABD’yi ve onun NERON kılıklı başkanı Trump’u şiddetle kınıyoruz.

Tarihin deli olarak kaydettiği NERON, Roma’yı yaktırdığı gibi günümüzün NERON’u Trump da aldığı kararlarla kendi ülkesi ABD’yi yakmaktadır. Kısa süre içinde Trump’un deli ateşi sayesinde  mağrur ABD de tarihten silinecek ve geriye  külleri bile kalmayacaktır.

PKK ve Hain FETÖ örgütlerinin kışkırtması başta olmak üzere, İslam ve Türk düşmanı zalim İsrail ve Avrupa devletlerinin de tahrikleri ile Türkiye’ye karşı açıkça düşmanlık oyunu oynamaya başlayan ve her defasında da gerekli dersini alan ABD yönetimi, Allah’ın izni ile son “Dolar Oyunu”nda da gerekli dersi alacaktır.

Amerika’nın zalim ve acımasız oyununa karşı millet olarak Cumhurbaşkanımız  Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve devletimizin yanındayız. Alınan her kararı destekliyoruz. Dualarımız başta olmak üzere, her türlü imkânımızla bu zalim oyunu bozmak birinci vazifemiz olmuştur.

Cumhurbaşkanımız; yıllar önce “One Minute” diyerek  İsrail’in maskesini düşürdüğü gibi, şimdi ise “ABD’nin oyununu gördük meydan okuyoruz” sözleriyle ikinci “One Minut” mesajını da ABD başkanına ve ABD devletine  vererek dolar zulmünün oyununu bozmuştur.

Türk Milleti olarak, tarihin tanıklığında ABD ve diğer dünya zalimlerine gerekli dersi vereceğiz. Hiçbir moral bozukluğuna girmeden, milli birlik ve beraberliğimizle, Sayın Cumhurbaşkanımız’a ve devletimize güvenerek Allah’ın izni ile bu son badireyi de atlatıp, yolumuza devam edeceğiz.

Yapacak çok işimiz var. Dünya; Türklerin  müşfik şefkatini bekliyor… Dünya biz Türkleri bekliyor…

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

15.08.2018

Hasan Pir

Gümüşhane Kent Konseyi Başkanı