Ahmet Öksüz ‘yoreselonline.com’u anlattı

2014 yılında profesyonel bir şekilde Gümüşhane Organize Sanayi Bölgesinde kurulan Coşkunoğlu Pestil ve Köme fabrikası sahibi Genç İşadamı Ahmet Ziyaattin Cokunoğlu, Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü mezunu genç girişimci Ahmet Öksüz ile birlikte E-ticaret sektörüne giriş yaptılar. www.yoreselonline.com ismiyle “Anadolu’dan Dünya’ya Yöresel Tatlar” sloganıyla start veren genç girişimciler, kısa sürede önemli bir çıkış yakaladı.

Türkiye’nin birçok ilinin en ücra noktalarından bile siparişler aldıklarını ifade eden Öksüz, bu süre zarfında Umman, Avusturya, Hollanda, Kuveyt ve Azerbaycan’dan da taleplerin olduğunu ve Express kargoyla yabancı müşterilere Gümüşhane pestil ve kömesini ulaştırdıklarını söyledi.

TÜKETİCİ ODAKLI ÇALIŞMAKTAYIZ

E-ticaretin pestil ve köme sektörü için önemli bir durum olduğunu belirten Öksüz, “Üretilen ürünlerin toptan satış kanalıyla tüm tüketiciye ulaştırmak yetersiz kalıyor. Bu nedenle pazarlamayı iyi yaparak, tüketicileri kendi firmalarımızdan alışveriş yapmaya yönlendirmeliyiz. Beklentileri anlık karşılamak için teknolojiyi en verimli şekilde kullanarak doğru ilerlenmeli. Pazarlama ve ürün satışları, tüketicileri düşünerek yapılmalı.” Dedi.

ÜRÜN KALİTESİ VE TEBESSÜME ÖNEM VERİYORUZ


Temel felsefelerinin “kapımızı çalan müşterimiz değil konuğumuzdur”u kendisine amaç olarak benimsemiş olduğunu kaydeden Coşkunoğlu Pestil Köme fabrikası sahibi Ahmet Ziyaattin Coşkunoğlu, “Kurumsal yapımızda iki şey garanti altındadır: ürünümüzün kalitesi ve sıcak tebessümümüz. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile üniversitelerimizin bilimsel katkılarıyla birlikte her geçen gün, hem üretim kapasitesini artırmış hem de kalitesinden ödün vermeyerek en iyisinin sizlerin beğenisine sunma gayreti içerisindeyiz.” İfadelerini kullandı.  

HELAL KAZANÇ İÇİN BİSMİLLAH DEDİK

Gümüşhane’nin kendisi için ayrı bir öneme sahip olduğunu belirten Öksüz, şunları ekledi: “Bilindiği üzere üniversiteyi Gümüşhane’de okudum ve sonrasında bağımı şehirden hiçbir zaman koparmadım. Birçok toplumda sohbeti geçtiği zaman kendimi “Yarı Gümüşhaneliyim” diye ifade etmekten hiçbir şekilde çekinmedim. Ödüllerle dolu bir üniversite yaşantımda şehrin bana kattığı tecrübelerin faydasını hayatımın birçok noktasında gördüm ve yaşadım. Uzun yıllardır iş planlamamızda var olan ancak bugüne nasipmiş dediğimiz E-ticaret sektöründe www.yoreselonline.com web sitesi ve ” Anadolu’dan Dünya’ya yöresel tatlar ” sloganıyla gerekli hazırlıklarımızı tamamlayarak başladık. Gümüşhane’nin tanışmamıza vesile olduğu; Coşkunoğlu Pestil & Köme Fabrikası sahibi iş adamı, adaşım, ağabeyim Ahmet Coşkunoğlu ile bu yola girdik. Gümüşhane’ye özgü ürünlerle başladığımız ticaret ağını, ilerleyen süreçte bölgesel eklemelerle birlikte arttırmayı hedefliyoruz. Küçük adımlarla büyük işler başarılmıştır. Esas olan adım atmaktır. Bizler Bismillah dedik. Allah helal ve bol kazançlar, hakkımızda hayırlısını nasip etsin.”