AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Av. Celalettin Köse’nin Bayram Mesajı

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Av. Celalettin Köse’nin Bayram Mesajı şöyledir:

‘’Milletçe dinimizde önemli yeri olan, müstesna zaman dilimlerinden bir Kurban Bayramı’na daha ulaşmanın ve bayramı hep birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşamaktayız. Dini bayramlarımız; milli birlik ve kardeşliğin, iyilik ve güzelliklerin, yardımlaşma ve dayanışma duygularının her zamankinden daha fazla hissedildiği ve yoğunlaştığı önemli günlerdir.

Bu kutlu günler vesilesiyle aziz şehitlerimiz ve onların bizlere birer emaneti olan aile fertlerini ve yakınlarını bir kez daha minnetle ve şükranla hatırlamak, kahraman gazilerimiz ve ailelerini unutmamak, akrabalık ve komşuluk bağlarını pekiştirmek, aile büyükleri ve tüm sevdiklerimizle hemhal olmak ve kucaklaşmak bizi daha da güçlü kılacaktır.

Unutmayalım ki bayramlar paylaştıkça anlam kazanır. Onun için; bugünlerde ülkemizin ve milletimizin geçtiği bu zor süreçte yaşanan sıkıntılar, güçlükler ve zorlukların üstesinden gelmeyi bilen bir millet olarak birbirimize daha çok candan ve gönülden sarılalım. Kardeşliğimize halel getirmek isteyen, ayrılık ve nifak tohumları ekmeye çalışan şer odaklara fırsat vermeyelim.

Bayram süresince sergilenen bu güzel hasletlerin sadece bayram günleri ile sınırlı kalmaması, tüm toplumumuzu kuşatması ortak dileğimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm aziz Gümüşhaneli hemşerilerimin Kurban Bayramı’nı gönülden kutlar; bayramın ülkemize, İslâm  âlemine ve tüm insanlığa sevgi, hoşgörü, kardeşlik, huzur, güven, birlik ve beraberlik getirmesini temenni eder, selam ve saygılarımı sunarım.”