AK Parti Gümüşhane Milletvekili Av. Celalettin Köse'nin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

16 Temmuz 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Av. Celalettin Köse’nin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

Giriş Tarihi: 13 Temmuz 2024 - 23:51

Son Güncelleme: 13 Temmuz 2024 - 23:51

AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Üyesi Av. Celalettin Köse’nin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yayımladı mesaj şöyledir.

“15 Temmuz 2016 gecesi demokrasimize, birlik ve beraberliğimize kasteden terör örgütü FETÖ’nün iç ve dış destekçileri marifetiyle kalkıştığı hain darbe girişiminin sekizinci yılındayız.

Binlerce yıllık tarihinde sayısız savaşları, felaketleri ve badireleri geride bırakan necip ve aziz milletimiz 15 Temmuz 2016 gecesi Cumhuriyetimizi, demokrasimizi ve milli iradeyi yok etmek isteyen hainlere karşı kahramanlığı ile dünya tarihine altın harflerle yazılmış şanlı bir demokrasi zaferi kazanmıştır.

Söz konusu vatansa gerisi teferruat olduğunu tüm dünyaya gösteren aziz ve asil milletimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına kulak vererek tıpkı Çanakkale’de, milli mücadelede olduğu gibi tüm fertleri ile yekvücut olmuş sokaklara, meydanlara çıkarak istiklaline ve istikbaline sahip çıkmış ve şehitlerin kanından rengini alan al bayrağımızı çiğnetmemiştir.

Yüreğinde vatan ve millet sevdası taşıyan milyonlar o gece kirli hesapları bozarak, demokrasiye ve Türkiye’nin aydınlık geleceğine sahip çıkarak, kanlarını, canlarını ortaya koydular. Türkiye böylesine zor bir geceden milli birlik ve beraberliğini daha da güçlendirerek çıkmış, tüm hainlere ve şer odaklarına gereken cevabı vermiştir.

Aziz milletimiz kadim medeniyetimizden aldığı ilhamla milli birlik ve beraberlik şuuru içinde hür ve bağımsız yaşama azmini ve kararlılığını ilelebet sürdürecektir. Ülkemiz üzerinde kirli emelleri bulunanlar artık şunu çok iyi bilmeli ki; Türkiye’de artık darbeler tarihi sonlanmıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle; 15 Temmuz 2016 hain darbe girişiminin 8. yıl dönümünde aziz şehitlerimizi sevgi, minnet ve rahmetle anıyor, gazilerimize ve şehit ailelerimize saygı ve şükranlarımızı bildiriyor, her zaman yanlarında olacağımızı ifade etmek istiyorum.”

image_print

HABERLER