AK PARTİ GÜMÜŞHANE TEŞKİLATLARI İFTARDA BULUŞTU

AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığı geleneksel hale getirdiği teşkilat iftarı ile AK Parti’nin kuruluşundan bugüne kadar görev yapan yönetimleri bir araya getirdi.

AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığının kurulduğu günden bugüne kadar faklı kademelerde görev alan eski teşkilat mensupları ile mevcut kademelerde görev yapan teşkilat mensuplarını bir araya getiren birlik iftarı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Önceki dönem yönetim kurulu üyeleri, önceki dönem il başkanları, önceki dönem milletvekilleri, mevcut yönetimler, belediye başkanları ilçe başkanları ve parti çalışanlarının davet edildiği iftar programına Ak Parti Gümüşhane İl Başkanı Av. Celalettin Köse, milletvekilleri Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş da katıldı. Programda yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik vurgusu yapan il başkanı Köse, rekor hedefledikleri 24 Haziran seçimleri için bütün partililerden destek istedi.

“Her kapıyı çalıp her eli sıkacağız”  

Programda yaptığı konuşmada seçim çalışmalarına başladıklarını ve artık sahada olduklarını ifade eden AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Av. Celalettin Köse; “Geçtiğimiz hafta seçim çalışmalarımızın startını verdik. Çalışmalarımıza tüm hızımızla devam ediyoruz. Önümüzdeki seçim Cumhuriyet tarihimizin en önemli seçimi, çünkü bu seçimle Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini hayata geçireceğiz. Bu önemin bilinci ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu süreçte Ak Parti’ye gönül vermiş, kuruluşundan bugüne kadar çeşitli kademelerde görev almış bütün dava arkadaşlarımızın desteğini bekliyoruz. Birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı devam ettireceğiz, her kapıyı çalacağız, her eli sıkacağız ve her gönle gireceğiz. Allah’ın izniyle Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yüksek bir oy oranıyla seçerek Türkiye’de dereceye gireceğiz. Gümüşhane yatırımlarına altın çağını yaşatan Milletvekillerimiz Sayın Hacı Osman Akgül ve Sayın Cihan Pektaş’ı yeniden yüksek bir oy oranı ile seçip meclise göndereceğiz.” Şeklinde konuştu.

“Havaalanı Vizyon Projedir”  

Milletvekilleri Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş’ın Gümüşhane’ye yatırımlar konusunda altın çağını yaşattığını ifade eden il başkanı Köse, Gümüşhane Havaalanı ile ilgili önemli sözler kaydetti. Havaalanı ile ilgili bir anısını anlatan Köse: “Milletvekillerimiz Sayın Hacı Osman Akgül ve Sayın Cihan Pektaş 1 Kasım seçimlerine 3 gün kala dönemin Türk Hava Yolları Genel Müdürü ile birlikte Salyazı da yaptığımız incelemelerin ardından Gümüşhane’yi havaalanına kavuşturacaklarını taahhüt ettiler. O dönemde bir siyasi partinin il başkanı bizleri hayal satmakla itham ettiler. Ama milletvekillerimizin yaptığı çalışmalar sonucunda Gümüşhane havaalanına kavuşuyor. Havaalanı Gümüşhane için vizyon bir projedir. Milletvekillerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

 

Hareket ediyorum, düşünüyorum, birliği seviyorum, öyleyse varım

Programda selamlama konuşması yapmak üzere söz hakkı verilen önceki dönem il başkanı Yusuf Özgün konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yaparken konuşmasını “Hareket ediyorum, düşünüyorum, birliği seviyorum, öyleyse varım” diyerek bitirdi.

Hareket ediyorum, birliği seviyorum, düşünüyorum öyleyse varım.

Pektaş: “Yüz yılın Seçimi”

Programda konuşma yapan Gümüşhane Milletvekili Cihan Pektaş seçimin önemine vurgu yaptı. Seçim için yüz yılın seçimi ifadesini kullanan Pektaş: “Yine bir yolculuğun başındayız. Bu güne kadar çok seçimler yaşadık. Ama biz Osman Akgül abimizle beraber sizinle 3. Seçimimizi yaşıyoruz. Fakat bu seçim çok farklı bir seçim. Yüzyılın seçimi çünkü ilk defa ülkemizde yönetim sistemini değiştirerek yeni bir modele geçeceğimiz seçim. Bu nedenle bu seçime çok sıkı hazırlanmak lazım. Karşı cepheye baktığımızda 5 benzemez bir araya gelmişler hesap kitap yapıyorlar. Tayyip Erdoğan’ı şöyle indiririz böyle indiririz diye hesap kitap yapıyorlar. Bizler inşallah liderimizle beraber yola devam edeceğiz. Onlar hesap yapmaya devam etsinler.” Şeklinde konuştu.

Akgül; “Geldiğimiz nokta ortada”

Programda söz hakkı verilen ve konuşma yapan Gümüşhane Milletvekili Hacı Osman Akgül ülkenin bu günlere gelirken zor zamanlardan geçtiğini belirtti. “ Bu ülke çok zor zamanlardan geçti, çok büyük badireler atlattı. Ama bütün bunlara rağmen geldiğimiz nokta ortada. Bugün Cumhurbaşkanımız Sayın recep Tayyip Erdoğan ile orta gelir grubu olan bir ülke haline geldik. Yüksek gelir grubuna sıçrayan bir ülke olmak için sistem değişikliğine ihtiyaç vardı.” İfadelerini kullanan Akgül Türkiye’nin önünün açık olduğunu belirtti.

(Haber kaynağı: AK Parti İl Başkanlığı