AK PARTİ İL BAŞKANI KÖSE’NİN MUHTARLARLA İSTİŞARELERİ DEVAM EDİYOR

Gümüşhane’de köy ve mahalle muhtarları ile toplantılarını sürdüren AK Parti İl Teşkilatı, Merkez ve Torul’a bağlı 19 köy muhtarıyla bir araya geldi.

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Av. Celalettin Köse başkanlığında Gülaçar Köyü’ndeki Artabel Tatil Köyünde organize edilen toplantıya; AK Parti Merkez İlçe Başkanı Fahri Yalçın, Ak Parti Torul İlçe Başkanı Osman Karabulut, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda köy muhtarı katıldı.

İkisu, Artabel, Tersun ve Krom vadisinde bulunan köylerin sorunlarının konuşulduğu toplantının ardından açıklamalarda bulunan İl Başkanı Köse, toplantıda muhtarlar tarafından yapılan taleplerin çözümü için gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.

AK Parti ile birlikte muhtarlara verilen önemin arttığına dikkati çeken Köse, “Bizler her zaman muhtarlarımızın yanındayız. Parti olarak muhtarlarımızla sık sık bir araya geliyoruz. Muhtarlarımız kendi mahalle ve köyleriyle ilgili sorunları ve sıkıntılarını her zaman bizlerle paylaşıyorlar. Bizler de  sorunların çözüme kavuşturulması için çaba sarf ediyoruz” dedi.

Muhtarlığın özveri isteyen bir meslek olduğuna işaret eden Köse, şunları söyledi:

“Yapılan hizmetlerde en büyük destekçilerimiz muhtarlarımızdır. Köylerimizde ve mahallelerimizde eksik kalan hizmetler noktasında muhtarlarımızla birlikte koordineli olarak çalışıyoruz. Yapmış olduğumuz toplantılarda, muhtarlarımız tarafından dile getirilen eksikliklerin tamamlanması için gerekli çalışmaları yapmaya devam edeceğiz. Bizler her zaman muhtarlarımızın emrindeyiz. Kapımız her zaman muhtarlarımıza açık. Bizim amacımız köylerimizi daha yaşanabilir kılmak. Bunu başarmak için de Milletvekillerimiz Sayın Osman Akgül ve Sayın Cihan Pektaş’ın gayret ve destekleriyle Ak Parti Gümüşhane ailesi olarak hep birlikte var gücümüzle çalışacağız”

(Kaynak: Gümüşhane AK Parti İl Başkanlığı – 06.09.2018