AK PARTİ’NİN GÜMÜŞHANE’DEKİ 3-0’LIK BAŞARISI HAYIRLI OLSUN

Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimleri dün tamamlandı. Sonuçlar belli oldu. Allah (c.c);  seçim sonuçlarını Gümüşhanemiz, ülkemiz ve Dünya için hayırlı kılsın.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ülkemizdeki ilk seçimi çok önemliydi.

Bütün dünyanın gözü Türkiye’de, 24 Haziran seçimlerindeydi.

Seçim dönemi boyunca herkes her şeyi söyledi. Yazdı, çizdi…

Son sözü ise her zaman olduğu gibi vatandaşımız söyledi.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki bu ülkeye kefen biçmeye kalkan Avrupa zalimleri bir kez daha Türk milletine kefen biçilemeyeceğini anladılar.

Anadolu insanı vefalıdır. İşte bu vefasını dün de göstererek Sayın Erdoğan’a ve ekibine sahip çıktı.

Son yıllarda; AK Parti ve Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan’a verdiği yüksek destekle sürekli gündemde kalan Gümüşhane, 24 Haziran seçimlerinde de gerek Sayın Erdoğan’a, gerekse AK Parti milletvekilleri Sayın Hacı Osman Akgül ve Sayın Cihan Pektaş’a yine yüksek oranda destek vererek 3-0’lık bir önemli başarıya daha imza atmış oldu.

Bu çok önemli desteğin elbette Gümüşhanemize nasıl bir teşekkürle geri döneceği önümüzdeki günlerde çok yazılıp çizilecek ve konuşulacaktır.

24 Haziran seçim sonuçlarının tekrar hayırlı olmasını diliyor ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Gümüşhane Milletvekillerimiz Sayın Hacı Osman Akgül ve Sayın Cihan Pektaş’ı tekrar tebrik ediyoruz.

Güzel günler dileği ile.