ATEŞ’TEN SANDIK ÇAĞRISI

İYİ parti Gümüşhane Milletvekili Adayı Ali Ateş, 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinde Gümüşhanelilerin kendilerine destek vereceklerinden hiç şüphesi olmadığını söyledi.

Seçim süresi boyunca tüm Gümüşhanelileri ziyaret ettiklerini ve destek istediklerini söyleyen İYİ parti Gümüşhane Milletvekili Adayı Ali Ateş: “Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Genel seçimlerinin son 24 saatine girmiş bulunuyoruz. Seçim döneminin başladığı günden bu yana, Kürtün’de, Torul’da, Gümüşhane Merkez’de, Köse’de, Kelkit’te Şiran’da ve hemen hemen bütün köylerimizde vatandaşlarımızla bir araya geldik ve kendilerinden destek istedik. Cumhurbaşkanı adayımız Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e, şahsıma ve Milletvekili adayı arkadaşımız Necdet İlhan beye gösterilen ilgiden ve halkımızın gösterdiği teveccühten anladık ki Gümüşhane halkımız artık değişim istiyor. Yarın yapılacak seçimlerde Cumhurbaşkanı adayımız Meral Akşener en yüksek oy alacak, partimiz Gümüşhane’den mutlaka Milletvekili çıkaracaktır” şeklinde konuştu.

Ateş açıklamasında şunları kaydetti:

“Hepimiz bu şehirde yaşıyoruz. Komşu illerimizin nasıl arasında kaldığımızı, sıkışıp her geçen gün nasıl küçüldüğümüzü, esnaflarımızın bir bir kepenk kapatmak zorunda kaldığını, emeklimizin ay sonunu getiremediğini, gençlerimizin gelecek kaygısı taşıdığını hepimiz çok iyi görüyoruz.

Ancak gelin görün ki bu insanların sanki Gümüşhane’de her şey günlük güneşlikmiş gibi davranması, halka hayal satması asla kabul edilecek bir durum değildir. Buradan tüm kalbimde ifade etmek istiyorum ki, 25 Haziran sabahı Gümüşhane’de ve Türkiye’de güneş bir başka doğacak. Gümüşhane halkı bizlere vermiş olduğu oyun karşılığı kat ve kat hizmet olarak alacaktır. Bizler ne kadar bir siyasi parti mensubu olsak da seçilip Ankara’ya gittiğimiz zaman tüm Gümüşhane halkının Milletvekili olduğumuzu asla unutmayacağız. Ben Ülkücülerin de, Ak Partililerin de, sosyal demokratların da, Milli görüş tabanından gelenlerin de yani tüm Gümüşhanelilerin vekili olacağım. Onun için siyasi görüşü ne olursa olsun tüm hemşehrilerimin oylarına talibim. Sen bizim partili değilsin diye adam kayırmayacağız. Bizlere sunulan taleplerin hiçbirine duyarsız kalmayacağız. Bizler birilerinin Milletvekili değil, halkın Milletvekili olacağız. Şehrimiz için ne yapılacaksa yapacağız. Hangi proje hayata geçecekse geçireceğiz. Biz Kürtün İlçesinde Bakkal Ahmet Amca’yı da unutmayacağız, Hasanbey Mahallesi’ndeki  Mehmet kardeşimi de unutmayacağız. Biz Kelkit’te emine ablamıza, Köse’de Hayriye teyzemize, Torul’da Cafer dayımıza, Şiran’da İbrahim amcamıza da hizmet edeceğiz, Yağmurdere köyünde Ayşe kardeşime de hizmet edeceğiz. Bu şehrin resmi kurumlarına hak edenler girecek. Bu memlekette ümitsiz gençler olmayacak, Bu memlekette esnaf yarın ödememi nasıl yaparım diye değil, yarın işimi nasıl geliştirir, büyütürüm diye düşünecek. Gümüşhanemizin ve Türkiye’mizin geleceğini hep birlikte refaha çıkarmak için tüm hemşehrilerimizden sandığa gitmesi rica ediyor, kendimize destek istiyorum. Tüm Gümüşhaneli kardeşlerimi Allah’a emanet ediyorum. Allah’ın izni, Halkımızın takdiri ile Gümüşhane İYİ Olacak, Türkiye İYİ Olacak…”

(Kaynak: İYİ Parti Gümüşhane İl başkanlığı – 22.06.2018)