Başkan Başer, Artvin Şavşat’ta Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Encümen Toplantısına Katıldı

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Encümen Toplantısı, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in başkanlığında Şavşat Belediye Başkanlığı ev sahipliğinde yapıldı.

Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer’in de katıldığı toplantıda, geleceğe yönelik projeler masaya yatırıldı.

Toplantıya dair açıklamalarda bulunan Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, “Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği olarak faydalı bir toplantı gerçekleştirdik. Öncelikle misafirperverliğinden dolayı Şavşat Belediye Başkanımız Sayın Durmuş Aydın’a çok teşekkür ediyorum.

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği olarak şeffaf, adil ve katılımcı yerel yönetim anlayışıyla birlikte dayanışma ve iş birliği içinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Gerçekleştirmiş olduğumuz toplantıya paralel olarak yapılan değerlendirmeler sonucunda ortak projelerin önemi ve Doğu Karadeniz’in kalkınması için birlikte hareket etmenin gerekliliği herkesin ortak görüşü olarak ortaya konmuştur. Birlik içinde yerel yönetimler olarak ortak vizyon ve hedefler doğrultusunda hareket ederek, bölgenin potansiyelini en iyi şekilde değerlendirme gayretindeyiz.

Bu vesile ile toplantıda almış olduğumuz kararların bölgemize ve Gümüşhanemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Kaynak: Gümüşhane Belediyesi Basın Müdürlüğü