Başkan Başer: “Şehrimizde değişim ve dönüşüm hizmetleri aralıksız devam edecek”

Gümüşhane Belediyesi, altyapı çalışmaları tamamlanan yollarda asfaltlama çalışmasını sürdürüyor.

Şehir genelinde ulaşım kalitesinin artırılması hedeflenen çalışmalarda, Gümüşhane Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Hasanbey Mahallesi ve Canca Mahallesi Rüfene bölgesinde asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Gümüşhane Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yapılan çalışmalar kapsamında; Hasanbey Mahallesi’nde 250 metre uzunluğunda, Canca Mahallesi Rüfene bölgesinde ise 300 metre uzunluğundaki bir alanda asfalt serimi gerçekleştiriyor.  

Yaşam kalitesi yüksek bir Gümüşhane için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini, bu anlamda şehrin genelinde değişim ve dönüşüm hizmetlerinin aralıksız devam ettiğini ifade eden Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, “Gümüşhanemizin ihtiyaç duyulan tüm mahallelerinde yol yapım, bakım, onarım ve asfaltlama çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hemşehrilerimize rahat bir ulaşım imkânı sağlamak amacıyla çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Hedeflediğimiz tüm işlerimizi tamamlayana kadar çalışmaya ve sahada olmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın taleplerine daha hızlı yanıt verebilmek için gece gündüz çalışıyoruz. Mahallelerimizin ihtiyaç duyduğu asfalt çalışmaları için ekiplerimiz şehrin birçok noktasında yoğun bir şekilde çalışmalarını yürütüyor. Bu anlamda; Hasanbey Mahallesi’nde 250 metre, Canca Mahallesi Rüfene bölgesinde ise 300 metre uzunluğundaki alanlarda asfalt serimi gerçekleştiriyoruz. İhtiyaç duyulan diğer mahallelerde de asfaltlama, yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarımız bundan sonraki süreçte de devam edecek. Yaptığımız tüm hizmetler hemşehrilerimiz ve Gümüşhanemiz için.” şeklinde konuştu.

Kaynak: Gümüşhane Belediyesi – 15.08.2024