Başkan Başer’den Engin Özyurt’a Bayrak Teşekkürü - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

12 Eylül 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Başkan Başer’den Engin Özyurt’a Bayrak Teşekkürü

Giriş Tarihi: 12 Eylül 2024 - 12:45

Son Güncelleme: 12 Eylül 2024 - 12:45

Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, Harşit Çayı’na düşen Türk Bayrağı’nı bulunduğu yerden çıkaran itfaiye erini makamında ağırladı.

Başkan Başer geçtiğimiz günlerde Harşit Çayı’na düşen Türk Bayrağı’nı görerek çaya inen ve şanlı Türk Bayrağı’mızı bulunduğu yerden çıkararak muhafaza altına alan Engin Özyurt’u makamında ağırlayarak tebrik etti.

Türk Bayrağı’na olan hassasiyetinden dolayı itfaiye eri Özyurt’a plaket ve çeyrek altınla ödüllendiren Başkan Başer, Gümüşhanelilerin bayrağa olan hassasiyetini ortaya koydukları için itfaiye eri Engin Özyurt’a ve tüm mesai arkadaşlarına teşekkür etti. 

“Hiçbir zaman ve hiçbir şartta bayrağımız göklerden inmeyecektir”

Türk Bayrağı’nın her daim göklerde dalgalanacağının altını çizen Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, “Bizim bayrağa karşı olan hassasiyetimizi en iyi şekilde gösterdiniz.  Gümüşhane’mizin bayrağa olan hassasiyetinizi ortaya koyduğunuz için hepinize teşekkür ederim. Bu hassasiyetimizi hem Türkiye’ye hem de dünyaya gösterdiğiniz için minnettarız. İyi ki Gümüşhaneliyim, İyi ki Türk’üm ve iyi ki sizlerle mesai arkadaşıyım. Hiçbir zaman ve hiçbir şartta bayrağımız göklerden aşağıya inmeyecek, her zaman her daim nazlı nazlı Türk yurtlarında dalgalanacaktır” dedi.

“Başkanımızın talimatıyla bayrağımız muhafaza edilecek”

Zorlu şartlar altında bayrağı bulunduğu yerden çıkaran Gümüşhane Belediyesi itfaiye eri Engin Özyurt, “Bayrağın düştüğü bölgede inecek bir yerimiz yoktu, duvarlar yüksek olduğu için başka bir yerden indik. Dere kenarından duvardan gide gide aldık bayrağımızı. Kirlenmişti, çamur olmuştu. Çıkardık, aldık getirdik ve arkadaşlarımızla birlikte güzelce yıkadık şu anda burada muhafaza ediyoruz. Başkanımız Vedat Soner Başer’e de bize vermiş olduğu hediyelerden dolayı teşekkür ediyoruz. Talimatları doğrultusunda bu bayrağımızı da itfaiyemizin en güzel köşesine asacağız” diye konuştu.

Kaynak: Gümüşhane Belediyesi Basın Müdürlüğü – 11.09.2024

image_print

HABERLER