Başkan Başer’in Bakan Memişoğlu’ndan talep ettiği “Gümüşhane’ye Çağrı Merkezi” kurulması konusu ısrarla takip edilmelidir

2 Ağustos Cuma günü Gümüşhane’yi ziyaret eden Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, programları kapsamında Gümüşhane Belediyesi’ni de ziyaret etti.

Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nu makamında misafir ederek, Gümüşhane Belediyesi çalışmaları hakkında sunum yaptı.

Başkan Başer; Sağlık Bakanı Memişoğlu’ndan Gümüşhane’ye çağrı merkezi açılmasını da talep ederek şunları belirtti: “Belediyemize yaklaşık 2.500 işsiz vatandaşımız başvuruda bulunmuştur. İşsizlik şu anda bizi en fazla meşgul eden konulardan biri olduğu için, “çağrı merkezi” kurulması yönündeki taleplerimizi de iletmek istiyorum.”

HABERE YORUM

Gümüşhane Belediye Başkanı Sayın Vedat Soner Başer’in Sağlık Bakanı Sayın Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nun Belediye ziyaretinde gündeme getirdiği “Çağrı Merkezi Talebi” çok önemli bir konu.

Sağlık Bakanlığı’nın çağrı merkezlerinden biri de Gümüşhane’ye kurulabilir.  İstihdam bekleyen Gümüşhaneli gençlere az da olsa derman olur.

Sağlık Bakanlığı Çağrı Merkezi’nin Gümüşhane’ye kurulması noktasında Gümüşhane Milletvekilleri Sayın Köse ve Sayın Küçük olayın aktif takipcisi olursa bu iş hallolur diye düşünüyorum.

Böyle önemli bir konuyu gündeme getirdiği için de Başkan Sayın Başer’i tebrik ediyorum.

Hasan Pir