Başkan Çimen, 29 Aylık Mutluluğunu Paylaştı

Gümüşhane Valisi Okay Memiş’in de davet edildiği geniş katılımlı toplantıda Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, görevdeki 29 aylık çalışmalarını değerlendirdi.

Gümüşhane Valisi Okay Memiş’in de davet edildiği geniş katılımlı toplantıda Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, görevdeki 29 aylık çalışmalarını değerlendirdi.

29 Eylül 2016 Perşembe günü Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve sunuculuğunu THM Sanatçısı Onur Akgül’ün yaptığı toplantıda Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenişinin ardından Belediye Başkanı Çimen sunu eşliğinde önce 24 aylık icraatlarını, daha sonra da 5 aylık çalışmalarını ve projelerini anlattı.

Başkan Çimen yaptığı konuşmada, “15 Temmuz Demokrasi nöbetleri bizim için Gümüşhane’de yaptığımız en önemli yatırım oldu. Çünkü; bu yatırım milletimizin “Bekası” ile ilgiliydi.” Dedi.

Başkan Çimen; önümüzdeki günlerde başlayacak olan Sokak Sağlıklaştırma Projesi, Karşıyaka Tabiat Parkı, Avm Projesi, Fatih Parkı Yenileme Projesi, Kent Park, , Bisiklet Ve Yürüyüş Yolu Projesi, Ahmet Ziyaüddin Külliyesi Sosyal Donatı Projesi, Şehirlerarası Otobüs Terminali Projesi, Kemaliye Cami Avlu Projesi, Özcan Mahallesine Park Projesi, 15 Şubat Caddesine 2 Park Projesi, Hasanbey Mahallesi 528 Konut Projesi, Bağlarbaşı Konut Projesi, Kenstel Dönüşüm Alanları Projeleri hakkında da bilgi verdi.

Programda daha sonraTürkiye ve Gümüşhane’de 15 Temmuz Darbe girişim günü ve sonrasındaki yaşananların video gösterisi yapıldı.

Vali Okay Memiş de programda yaptığı değerlendirme konuşmasında, Belediye Başkanı Ercan Çimen’in Gümüşhane’yi bir şantiyeye çevirdiğini belirterek;  “Belediyemizle uyum içinde çalışıyoruz. Başkan Çimen’in 15 Temmuz sürecindeki demokrasi organizasyonları Büyük şehirlerdekilerden geri kalmadı. Onun için tekrar kendisine ve tüm Gümüşhanelilere teşekkür ediyorum” dedi.

Göreve geldiği günden beri adım adım Gümüşhane’yi gezdiğini, yapılan bütün çalışmaları değerlendirdiğini belirten Vali Okay Memiş; “Birlikten kuvvet doğar. “Vali Belediye’ye mi Vilayete mi atandı” diyenler varmış. Bizim maksadımız el ele gönül birliğiyle bu kente hizmet etmektir. Bir taraf o tarafa, diğer tarafta öbür tarafa çekerse olmaz. Biz kamu kaynağını peşkeş çekmeyeceğiz, 1 kuruş haram lokma yemeyeceğiz, kim yiyorsa karşısında olacağız. Hizmet eden herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Gümüşhane Belediye Başkanlığı tarafından Jova Grup Organizasyon firmasına hazırlattırılan ‘Gümüşhane İçin Söyle’ klibinin tanıtımı gerçekleştirildi.