BAŞKAN ÇİMEN, SON YILA ARTAN BİR ENERJİ İLE GİRİYOR

Gümüşhane Belediye Başkanı Sayın Ercan Çimen bu ayın sonu itibariyle belediye başkanlığında 4 yılını doldurmuş olacak.

Sayın Başkan geride kalan 4 yılını her zamanki gibi önümüzdeki günlerde geniş bir basın toplantısı ile değerlendirecektir sanırım.

Eğer seçim takviminde herhangi bir değişiklik olmaz ise Başkan Çimen’in geriye bir yılı kalmış oluyor ki, bu bir yıl şimdiden çok renkli ve dolu dolu geçecek gibi görünüyor.

Gümüşhane’de dört yılını dolduran sadece Belediye Başkanı Çimen değil,  belediye meclis üyeleri ve il genel meclis üyeleri de dört yıllarını doldurdular. Onların da geriye bir yılları kaldı.

Sayın Başkan Çimen başta olmak üzere Gümüşhane’deki Belediye Başkanları halka hesap vermek için her yılın sonunda değerlendirme toplantıları yaparlar ama, belediye meclis üyeleri ile il genel meclis üyelerinin yaptıkları hizmetleri kamuoyu ile paylaşma gibi bir teamül bugüne kadar oluşmamıştır.  Hâlbuki onlar için de geriye bir yıl kaldı. Bu bir yılın sonunda tekrar aday olmaları onların da seçmenlerine hesap vermelerinden geçmez mi?

BAŞKAN ÇİMEN’İN ENERJİSİ

Belediye Başkanı Ercan Çimen, sosyal medyayı çok sık ve yoğun kullanan belediye başkanlarımızdan biri. Sayın Çimen’in hızına yetişmek çok zor. Gece yarılarına kadar sürekli bir koşturma devam ediyor. Umreden geldiği hafta başlattığı STK ziyaretleri bunun bir ispatı. Gece yarılarına kadar bu ziyaretler sürdü.

Dört yıllık yoğun hizmet meşguliyetine rağmen,  yorulmayan ve artarak devam eden bir enerji ve performans Sayın Çimen’in yeni beş yıllık döneme şimdiden hazırlandığını gösteriyor.

KENT KONSEYİ ZİYARETİ’NDE BAŞKAN ÇİMEN NELER SÖYLEDİ?

Başkan Çimen, STK ziyaretleri kapsamında Gümüşhane Kent Konseyi’ni de ziyaret etti.  16 Mart 2018 tarihinde gerçekleşen bu ziyarete Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Erdem, Belediye Meclis Üyeleri Şükriye Karabulut Orhan ve Tayyar Demirel, AK Parti Merkez ilçe başkanı Fahri Yalçın, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Özcan Ulutaş, AK Parti kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri de katıldı.

Başkan Çimen bu ziyarette bazı sorular üzerine şu açıklamaları yaptı:

*Şehir merkezindeki hamamı düzenleyip daha modern hale getireceğiz ve kısa zamanda hizmete açacağız. Ama, asıl amacımız kent merkezinde tarihi mimariye uygun yeni bir hamam yapmaktır. Bunun çalışmalarını yürütüyoruz.

*Birinci TOKİ’lerin Gümüşhane Üniversitesi tarafından kapatılan yolunun yeniden açılması için Rektör Prof.Dr. Halil İbrahim Zeybek’le görüşeceğim. Bu yolun belediye otobüsleriyle, dolmuşlara açılması için gerekli görüşmeyi yapacağım.

*Bağlarbaşı mahallesinde Sağırkaya bölgesindeki kayaları kırıyoruz. Bu çok önemli bir çalışma…

*Çocuk parklarının denetimi konusunda gerekli çalışmaları emniyet yetkilileriyle yapıyoruz.

*İnönü mahallemize yeni bir muhtar evi yapımı için araştırmalarımız devam ediyor. Müsait bir yer bulduğumuzda belki bir katı da kent konseyi olacak şekilde bir muhtar evi planlıyoruz. Ayrıca; tarihi özellikli müstakil bir binanın kent konseyine tahsis edilmesi çalışmaları da alternatiflerimiz arasında bulunuyor.

TEŞEKKÜR

Başkan Çimen’in, belirttiği Bağlarbaşı mahallesinde sağır kaya mevkiindeki kayaların kırılması çok önemli. Bu konuda biz de başta Valimiz Sayın Okay Memiş’e ve Sayın Başkanımız Ercan Çimen’e ve bu konun takipçisi olan Bağlarbaşı mahallesi Muhtarımız Sayın Ahmet Aykutan’a teşekkür ediyoruz.

Bu hafta da bu kadar.

Güzel günler dileğiyle.