Başkan Çimen, Türk Polis Teşkilatı’nı kutladı

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Türk Polis Teşkilatı’nın 176. kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Çimen, Türk Polis Teşkilatı’nın, ülkemizde huzur, güven ve istikrar ortamının korunması, milletin huzurunun korunmasında en büyük güvence olduğunu kaydetti.

Polis teşkilatının güvenlik ve özgürlük dengesini sağlama konusunda ciddi bir vazife ifa ettiğini belirten Başkan Çimen, mesajda şu ifadeleri kullandı:

“Kamu düzeninin korunması, asayişin sağlanması, suçu önleyici tedbirlerin alınması, faillerin adalete teslim edilmesi gibi görevlerinde vatandaşlarımızla omuz omuza hizmet veren emniyet güçlerimiz, Ülkemizin ve Milletimizin güvenliği için kendi canlarını ortaya koymaktadır. Çağın gereklerine göre kendini sürekli yenileyen, insan haklarına saygı ve hukuk çerçevesi içinde halkımıza hizmet etmeyi görev bilmiş emniyet mensuplarımız vazife ve sorumluluklarını en iyi şekilde devam ettireceklerdir. Bu duygu ve düşüncelerle; Polis Teşkilatımızın 176. kuruluş yıl dönümünü ve 10 Nisan Polis Günü’nü kutluyor, aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Görevi başında bulunan tüm polislerimize ve ailelerine de sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.”