BAŞKAN ÇİMEN’DEN İKAMETGÂH TEŞEKKÜRÜ

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Belediye olarak başlatmış oldukları ikametgah çalışmalarına destek veren herkese teşekkür etti.

Başkan Çimen, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından gerçekleştirilecek olan Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi 2016 yılı nüfus sayımı öncesinde Belediye olarak kampanya başlattıklarını hatırlattı.

Yaptıkları çalışma sonucunda kent merkezi nüfusunun geçen yıla göre yüzde 9 arttığını kaydederek, “Belediye olarak başlatmış olduğumuz çalışmamız hedefine ulaşmıştır. TÜİK tarafından açıklanan sonuçlara göre, 41.604 olan merkez nüfusumuz 46 bin 986 oldu. Köylerle birlikte nüfusumuz ise 53 bin 74’ten 58 bine çıktı. İl geneli nüfusumuz ise, 151 bin 449’ten 172 bin 34’ye yükseldi. Nüfusumuzun yükselmesi için herkes üzerine düşen sorumluluğu yerine getirdi. Çalışmalarımız sırasında görev alan personellerimize, bizlere desteklerini esirgemeyen muhtarlarımıza, nüfus hizmetleri personellerine ve sorumluluklarını yerine getiren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.