Başkan Ergin Aslan’dan Eğitim-Bir-Sen İçin Gümüşhane’ye Teşekkür

Eğitin-Bir-Sen Gümüşhane 1. Nolu Şube Başkanı ve Memur-Sen Gümşhane İl Temsilcisi Ergin Aslan bir yazılı açıklama yaparak 1515 üye sayısına ulaştıklarını belirterek Gümüşhane’ye teşekkür etti.

Başkan Aslan açıklamasında şunları belirtti:

YETKİDE 19. YIL

“Yollara yunus diliyle revan olduk,

Ben Gelmedim kavga için,

Benim işim sevgi için,

Dostun evi gönüllerdir

Gönüller yapmaya geldim”

Diyen Yunusun diliyle gönüllere girmeye çalıştık çok şükür.

Alınterimizin karşılığını, üye sayımızı artırarak aldık. Kazanımlarımız için mücadele ettik. İlimizdeki ve İlçelerimizdeki okul ve kurumlarda görev yapan sendika üyelerimizin, taleplerini elimizden geldiğince, dilimiz döndüğünce sevgi dilini kullanarak hiç kimseyi kırmadan, incitmeden, sahte nezaketten, yapay cümlelerden uzak, sahanın somut gerçekleriyle yüzleşerek, çözüm bulmaya çalıştık. Olumsuz gündemlere takılı kalmadık. Üyelerimizin eğitimle ilgili gerçek taleplerine odaklandık. Sendikamızın bütün organları ve üyelerimizle sürekli istişare halinde olduk. Aşırılığın her çeşidinden kaçındık, İtidâli gözettik.

​Sendikamızın yol gösterici liderliğine hürmet eden tüm arkadaşlarımızla, istisnasız tüm üyelerimizle iletişim kanallarımızı açık tuttuk. Yetkili sendika olarak sadece kendi üyelerimizin değil, hizmet kolumuzdaki bütün çalışanların haklarını korumak, kazanımlarını takip edip yeni kazanımlar elde etmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

​1992 yılının 14 Şubat’ında birlerle yola revan olup, birlik ve beraberlik içerisinde, inanmış ve adanmış dava adamlarının kurduğu Sendikamızın cesametini daha da büyütmek, güveni güce, yetkiyi etkiye dönüştürmek için, emek veren bize her daim destek olan başta, Genel Başkanımız Sayın Ali Yalçın’a ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Başkanlarımıza, Üniversite Başkanımıza ve yönetim Kuruluna, İl Şube yönetim kurulumuza, İlçe Başkanlarımıza, ilçe yönetim kurullarımıza, kadın komisyonlarımıza, iş yeri temsilcilerimize ve bu güzel hikayenin baş kahramanları, tüm üyelerimize, yürekten teşekkür ediyoruz. Adımlarımızı bereketlendiren Mevla’mıza sonsuz şükürler olsun.

​Allah (cc) sizleri var ve bahtiyar etsin.

Selam osun bizden güzel dünyaya,

Selam olsun yüreği iyilik, merhamet, sevgi dolu  güzel insanlara…..

EMEK ÖMÜR GÖNÜL VEREN TÜM KARDEŞLER