Belediye Başkanı Başer, Gümüşhane’yi Metruk Görüntüden Kurtarıyor

Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, Milletvekili Musa Küçük ile birlikte İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı makamında ziyaret etti. Şehir merkezinde yıllardır atıl durumda bekleyen Köprübaşı Karakolu ve Polisevi’nin yeniden yapımı için İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’dan destek talep eden Başkan Vedat Soner Başer, Bakan Yerlikaya’dan olumlu cevap aldı.

Ankara programı kapsamında, şehirdeki güncel durumlar hakkında bir dizi ziyaret gerçekleştiren ve istişarelerde bulunan Belediye Başkanı Vedat Soner Başer ve Milletvekili Musa Küçük, son olarak İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile bir araya geldi.

Başkan Başer ve Milletvekili Musa Küçük Gümüşhane’nin imarı ve inşasıyla ilgili tüm alanlarda planlanan yatırımlar hakkında İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya bilgiler vererek bazı taleplerde bulundu.

Şehir merkezinde yıllardır atıl durumda bekleyen Köprübaşı Karakolu ve Polisevi’nin yeniden yapımı için İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’dan destek talep eden Başkan Vedat Soner Başer, Bakan Yerlikaya’dan olumlu yanıt aldı.

Ziyaret kapsamında İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya bazı taleplerde bulunan Milletvekili Musa Küçük ise Bakan Yerlikaya’dan Şiran İlçesi için Emniyet Müdürlüğü talep etti. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bu talebe olumlu yanıt vererek, Şiran İlçesi için Emniyet Müdürlüğü’nün yapımı konusunda ilgili birimlere gerekli talimatları iletti.

Kendilerine göstermiş olduğu yakın ilgi ve misafirperverlik için İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya teşekkür eden Belediye Başkanı Vedat Soner Başer ziyaretle ilgili şu değerlendirmeyi yaptı:

“Milletvekilimiz Sayın Musa Küçük ile birlikte İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya’yı ziyaret ederek şehrimizdeki güncel durumları istişare etme fırsatımız oldu. Sayın Bakanımızdan, yıllardır atıl bir durumda olan Köprübaşı Karakolu ve Polisevi’nin yapımı konusunda destek istedik. Sağ olsun Sayın Bakanımız, bu talebimize olumlu yanıt vererek, Köprübaşı Karakolu ve Polisevi’nin yapımı için gerekli talimatları ilgili birimlere iletti. Gümüşhanemizin önemli bir ihtiyacının karşılanmasında verdiği destek için Sayın Bakanımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Ziyaretimizde Sayın Bakanımızı Gümüşhane’ye davet ettik ve kendisi de davetimize icabet edeceğini, Gümüşhane’ye mutlaka geleceğini belirtti. Sayın Bakanımızı inşallah şehrimizde en iyi şekilde ağırlayacağız. Sayın Bakanımız, ziyaretimizde bizleri sıcak bir şekilde ağırladı ve Gümüşhane’ye olan duyarlılığını samimi bir şekilde gösterdi. İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya’ya ve Milletvekilimiz Sayın Musa Küçük’e şahsım ve hemşehrilerim adına teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. İnşallah Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin öncülüğünde, Bakanlıklarımız ile birlikte şehrimizi çok daha güçlü bir şekilde ayağa kaldıracağız.”

Kaynak: Gümüşhane Belediyesi Basın Mdüürlüğü – 0310.2024