Belediye Başkanı Başer: “Her Gümüşhaneliye Çanakkale’yi Gezdirmeyi Düşünüyoruz”

Başkan Başer: “Gümüşhane Belediyesi olarak, halkın belediyesi olarak, inşallah ileriki günlerde sizleri daha farklı yerleri gezdirmeyi planlıyoruz. Benim gönlümden geçen Çanakkale. Özellikle Çanakkale’yi her Gümüşhanelinin, her vatan evladının görmesini isterim. İnşallah imkanlarımızın uygun olduğu bir zamanda sizlere Çanakkale’yi gezdirmeyi düşünüyoruz.”

Gümüşhane Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Aile Yaşam Biriminin ‘Haydeyin Geziye‘ sloganıyla bayanlara yönelik yürüttüğü ve yaz boyunca devam edecek olan gezi turlarının ikincisi Perşembe günü 43 bayanın katılımlarıyla gerçekleşti.

Toplanma ve hareket noktası olan Belediye Hizmet Binası önünde her perşembe günü saat 09:30’da farklı katılımcılarla start alacak gezi programı; Karaca Mağarası, Limni Gölü ve Torul Cam Seyir Terası olarak planlandı. 

Gümüşhane’nin doğal güzelliklerini tanıtmak ve kadınların sosyalleşmesine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen gezi programları katılımcılar için tamamen ücretsiz olacak.

İlimizin sosyal, tarihi ve kültürel alanlarını içerecek ve ilerleyen haftalarda gezi yerleri değişecek şekilde planlanan gezilerde katılımcılara, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Aile Yaşam Biriminde görev yapan bayan personeller eşlik edecek.

Gezi öncesi katılımcıları yolculamak için toplanma yerine gelerek konuşma yapan Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, yaptığı konuşmada; ” Öncelikle hepinizin kazasız, belasız hayırlı bir yolculuk ve hayırlı bir gezi geçirmenizi diliyorum. İmkanlarımız şimdilik buna yetiyor. Yaz boyunca okullar açılana kadar, özellikle Gümüşhane’nin görülmesi gereken yerlerini ve turistik alanlarını sizlere gezdirmeyi planlıyoruz. Bu faaliyetlerimiz okullar açılana kadar sürecek inşallah. İleriye dönük planlamalarımız doğrultusunda Aile Yaşam Birimimiz ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz farklı projeler geliştirecek ve bu projeleri geliştirirken elbette ki siz kıymetli hanımefendilerin fikirlerini alacağız. Sizler neyi talep ediyorsanız imkanlarımız ölçeğinde onu yapmaya gayret göstereceğiz. Emin olun, bütün imkanlarımızı zorlayarak en iyisini sizler için, yapmaya çalışıyoruz. Sizleri çok seviyor ve çok önemsiyoruz. Sizler bizim kıymetlimiz, başımızın tacısınız. Gümüşhane Belediyesi olarak, halkın belediyesi olarak, inşallah ileriki günlerde sizleri daha farklı yerleri gezdirmeyi planlıyoruz. Benim gönlümden geçen Çanakkale. Özellikle Çanakkale’yi her Gümüşhanelinin, her vatan evladının görmesini isterim. İnşallah imkanlarımızın uygun olduğu bir zamanda sizlere Çanakkale’yi gezdirmeyi düşünüyoruz. Bu vesile ile; bugünkü gezimizin hayırlı olmasını diliyorum. Kazasız belasız gezimizi tamamlayıp tekrar evlerinize dönmeyi temenni ediyorum. Hepinize iyi eğlenceler, iyi yolculuklar, iyi gezmeler diliyorum.” İfadelerinde bulundu.

Kaynak: Gümüşhane Belediyesi Basın Müdürlüğü – 12.07.2024