Belediye Başkanı Başer’den Ekiplere 7/24 Sel Onarım Talimatı - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

22 Temmuz 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Belediye Başkanı Başer’den Ekiplere 7/24 Sel Onarım Talimatı

Giriş Tarihi: 19 Temmuz 2024 - 16:06

Son Güncelleme: 19 Temmuz 2024 - 16:14

Gümüşhane Belediyesi ekipleri, yoğun yağışların ardından zarar gören bölgelerde mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Vedat Soner Başer’in direktifiyle hareket eden Temizlik İşleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, İşletme Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, hummalı bir şekilde çalışmalarını yürütüyor.

Yoğun yağışların neden olduğu tahribatı önlemek için Belediye ekipleri, selin etkilediği mahallelerde yolları kilitli beton parke ile yenileyerek onarıyor. Fen İşleri Müdürlüğü öncülüğünde Hasanbey Mahallesi’nde Şehit Piyade Er Ercan Soydaş Sokak’ta 750 metrekarelik parke kaplama çalışması başlatıldı.

Başkan Vedat Soner Başer, sel felaketinin ardından altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından temizlik, onarım ve parke kaplama işlemlerine geçildiğini vurgulayarak, ” Son günlerde ilimizi etkisi altına alan kuvvetli yağışlar ve fırtına nedeniyle etkilenen yollarımızda çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Tüm ekiplerimizle tam tekmil sahadayız. Yoğun yağıştan kaynaklanan hasar ve zararların giderilmesi için hazırlanan iş programı dahilinde ekiplerimiz 7/24 kesintisiz bir şekilde çalışıyor. Fedakârca, gönülden amasız fakatsız çalışan belediye emekçilerimize teşekkür ediyorum. Bu kapsamda; Hasanbey Mahallemizde Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından Şehit Piyade Er Ercan Soydaş Sokak’ta yaklaşık 750 metrekarelik parke kaplama çalışması başlattık. En kısa sürede bitirip hemşerilerimizin hizmetine sunacağız” dedi.

Hasanbey Mahallesi’nde yapılan çalışmaları; Belediye Başkan Vekili Mustafa Köprülü, Belediye Başkan Yardımcıları Orhan Mazman ve Muzaffer Pezük, Fen İşleri Müdürü Sinem Keleş ve Gümsaş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tamer Ünsal yerinde incelediler.

Kaynak: Gümüşhane Beledieysi Basın Müdürlüğü – 19.07.2024

image_print

HABERLER