Benim Cumhurbaşkanıma Hiç Kimse Hakaret Edemez

HASAN PİR

İmam-ı Şafi Hazretlerine sordular: “Fitne zamanı hakkı tutanları nasıl anlarız?” Dedi ki: “Düşman okunu takip ediniz, o sizi hak ehline götürür.”

PKK’Sından FETÖ’süne ne kadar  terör örgütü varsa hepsinin kökünü kazıyan, Avrupa zalim devletlerine gerekli dersi veren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı bu millet destekledi ve desteklemeye devam ediyor. Çünkü bu millet, düşman oklarının Erdoğan’a gittiğini ilk günden beri görüyor, biliyor ve Sayın Erdoğan’ı şartsız destekliyor. Evet biz de Sayın Cumhurbaşkanımızı “ama, fakat, lakinsiz…”  yani şartsız destekliyoruz.

Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a doğrultulan düşman ve fitne oklarına karşı bu milletin de en büyük gücü, Allah’a (c.c.) el açıp Erdoğan’ı koruması için yaptığı samimi dualardır.

Geçen hafta Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’a hakaret ettiği için tutuklanan bir gazeteci var, Sedef Kabaş… Bu kişi ve bunun gibiler neden Sayın Erdoğan’a düşmanlar?

Cevap basit… Sayın Erdoğan, yıllarca üzerinde oyun oynanan bu milletin milli ve dini değerlerinin 20 yıl gibi çok kısa bir zamanda aslına uygun yaşanılırlığını sağladı. Başörtüsünü serbest bıraktı. Ayasofya’yı ibadete açtı. Türkiye’nin genç, yetenekli, enerjik gençleri ile İHALARI, SİHALARI üretip vatan savunmasına katkı sağladı.

Erdoğan, Avrupa ve Amerika’nın zulmü ile inim inim inleyen üçüncü dünya ülkelerinin uyanıp kendilerine gelmesini sağladı.

“One  Minute” ve “Dünya Beşten Büyüktür” sözleri ile zalim devletlerin gururlarını bir anda yerle bir edip, mazlum milletlerin gözünü açtı.

Erdoğan, Türkiye’yi dünyada bir güç odağı yaptı.

Sayın Cumhurbaşkanımıza hakaret edenlerin  işte tek derdi bu… Uyuyan devi niçin uyandırdın? İslamî değerlerin yaşanılırlığına niçin müsaade ettin? Terör örgütlerinin kökünü niçin kuruttun? İHALARI, SİHALARI niçin yapıp arı kovanına çomak soktun? Ayasofya’yı niçin ibadete açtın?.. Daha binlerce sebep…

Ey gazeteci; sen ve senin gibiler dâhil, benim Cumhurbaşkanıma hiç kimse hakaret edemez. Bu millet, bu hakareti yapana da yaptıranlara da gerekli cevabı her zaman verir…

Ey bu vatanın evlatları; Sayın Erdoğan’a hep birlikte sahip çıkacağız. Destek olacağız. Bizim Cumhurbaşkanımıza kimse laf edemez, hakaret edemez. Herkes haddini bilecek. Vesselam…

Güzel günler dileğiyle.